jediknight Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Spróbuj przetestować swoje pamięci u kogo innego. Jak są OK to spróbuj jeszcze się pobawić timingami - tak jak mówiłem ustaw na 3-4-4-11-2T i zobacz czy przejdzie memtesta. A jak to nie pomoże to nie wiem... chyba wtedy mobo jest winne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 testowalem moje pamieci u kumpla, w mem tescie tez znalazko kilka errorow, ale jak sprawdzalem czy namjej pamieci rsetje sie nap battlefield 2 to dziala poprawnie a umnie sie resetuje, potem skanowalem jego pamiec i nie wykrylo bledow!!!! mi sie wydaje ze to bedzie wina plyty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 witam jak ustawic taiming ramow?? ja w biosie mam takie cos DRAM CAS LATENCY ( i tu moge zybrac 2T, 2.5T, 3T i AUTO) sprawdzalem na kzdym z tych opcji ale nic nie pomoglo!!!! zuwazykem jeszcze w biosie taka opcje: AGP APERTURE SIZE mam to ustawione na 64mb (do czego ta funkcja sluzy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 funkcja sluzy do okreslania ile mb z ramu bedzie udostepnione karcie jako dodatkowa pamiec ja mialem identyczny problem z restartami mam ABITA BE6-II z nowymi kondziołkami i po wymianie dysku na WD800JB z 8mb pamieci podrecznej restarty sie pojawiły sprawdzilem dysk czy ma bad sectory ale nic nie mial blednego zainstalowalem 10 razy winde i tez nic wkoncu zaktuaizowalem bios plyty i hpt370 i nadal byly restarty :( juz sily niemialem ale pomyslalem zeby dysk podłączyć pod hpt370 i zainstalowac winde xp no i nie bylo restartów ;) ani vpu recower sie nie uruchamial potem kompa do babci przewiozlem zainstalowalem winde i 3dmarka2001 i po chwilce testowania vpu sie wlacza - przegrzewanie trzeba wykluczyc bo mam porzadne i radator jest lekkocieply ;) kata radeon 9200SE od szafirka z 128mb pamieci POMOCY!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 No to juz totalnie archiwalny temat moze ktos go juz zamknie ??.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...