jediknight 0 Report post Posted August 18, 2005 Spróbuj przetestować swoje pamięci u kogo innego. Jak są OK to spróbuj jeszcze się pobawić timingami - tak jak mówiłem ustaw na 3-4-4-11-2T i zobacz czy przejdzie memtesta. A jak to nie pomoże to nie wiem... chyba wtedy mobo jest winne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kopek 0 Report post Posted August 20, 2005 testowalem moje pamieci u kumpla, w mem tescie tez znalazko kilka errorow, ale jak sprawdzalem czy namjej pamieci rsetje sie nap battlefield 2 to dziala poprawnie a umnie sie resetuje, potem skanowalem jego pamiec i nie wykrylo bledow!!!! mi sie wydaje ze to bedzie wina plyty!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kopek 0 Report post Posted August 23, 2005 witam jak ustawic taiming ramow?? ja w biosie mam takie cos DRAM CAS LATENCY ( i tu moge zybrac 2T, 2.5T, 3T i AUTO) sprawdzalem na kzdym z tych opcji ale nic nie pomoglo!!!! zuwazykem jeszcze w biosie taka opcje: AGP APERTURE SIZE mam to ustawione na 64mb (do czego ta funkcja sluzy?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
olinek2 0 Report post Posted February 20, 2006 funkcja sluzy do okreslania ile mb z ramu bedzie udostepnione karcie jako dodatkowa pamiec ja mialem identyczny problem z restartami mam ABITA BE6-II z nowymi kondziołkami i po wymianie dysku na WD800JB z 8mb pamieci podrecznej restarty sie pojawiły sprawdzilem dysk czy ma bad sectory ale nic nie mial blednego zainstalowalem 10 razy winde i tez nic wkoncu zaktuaizowalem bios plyty i hpt370 i nadal byly restarty :( juz sily niemialem ale pomyslalem zeby dysk podłączyć pod hpt370 i zainstalowac winde xp no i nie bylo restartów ;) ani vpu recower sie nie uruchamial potem kompa do babci przewiozlem zainstalowalem winde i 3dmarka2001 i po chwilce testowania vpu sie wlacza - przegrzewanie trzeba wykluczyc bo mam porzadne i radator jest lekkocieply ;) kata radeon 9200SE od szafirka z 128mb pamieci POMOCY!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
123Frytki 0 Report post Posted February 20, 2006 No to juz totalnie archiwalny temat moze ktos go juz zamknie ??.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites