Flecz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Gram w call of duty na necie.Normalnie jak gram bez team speka to mam pingi 50-80 nie są złe:] A jak zalanczam team speka to mi skacza na 500-800. Nie wiem dlaczego sie tak dzieje wszyscy mówią że team speak nie dodale pingu. A u mnie team spek laguje. Czemu????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Bo to prawda, ze TS nie zwieksza Ci pinga, a juz napewno nie w takim stopniu abys mial lagi! A ci do rozwiazania problemu, to nei amm opjecia. Sprobuj najprostszego moze- odinstaluj i zainstaluj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Moze byś tak podął jakie masz łacze? Bo jeśłi ma za mała przepustowośc by spokojnie obsłużyć TS i COD to się nie dziw że są lagi. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flecz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Mam osiedlówke szacowaną na 80kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) 80 kb czy kB bo to jest roznica... TS moze obciązyc Ci lącze (jednak w niewielkim stopniu, zależnym od kodeka) - przy laczu klasy neo 128, uruchomionej grze (CoD) i TS`ie ping nie wzrasta. Sprawdz w menadzerze zadan czy przy uruchamianiu TS`a nie jest otwierana zadna dodatkowa aplikacja-najlepiej sciągnij go jeszcze raz z oficjalnej strony: ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspe...t_rc2_2032.exe) Mozesz popróbowac jeszcze, aby ts uzywał alternatywnego portu (8245) oraz z kodekiem na kanale którym jesteście. Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...