r0bu$ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 moj kumpel wpisze jakis wyraz na klawie i mu sie uruchamia komp ja tez tark chce !! pomozcie !!! mam ASUSA A7V600-X wiec powinienem miec ten bajer gdzie go sie ustawia itd POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 W instrukcji obsługi jest wszysko opisane. http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/socka/...73_a7v600-x.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A moze jednak wutłumaczyłby mi ktos po Polsku !! bo wiem ze polowa z was wie jak uczynic te cudo co napisalem :? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wchodzisz do BIOSu w zakładkę Power. Potem wybierasz Power Up Control i wchodzisz w podmenu. NastępnieWake/Power On By PS/2 Keyboard i tam już sobie wybierasz czym chcesz włączać kompa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) no wlasnie próbowalem na wszytskie sposoby zatwierdzalem Save i nic nei dalo nie dziala mi CTRL-ESC Space bar poprostu hjest w biosie taka opcja a mi ona nie dziala :/:/;/ czemu ??? CZY TO WINA KOMPA ?? BIOSU :> ?????????????? Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez r0bu$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Spróbuj upgrade BIOSu. Powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zwora na plyczy po wyl;aczeniu kompa swieci ci myszka ?? jak nie to poszukaj zworki w instrukcji i na plycie ja przełacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie swieci sie :( mam tam 3 bolce i zworka jest teraz ._ wiec sam juz nie wiem i tak nie dziala a po wylaczeniu kompa nie swieci sie myszka :/ co myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a z listwy nie wylaczasz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jasne ze nie wyłączam !!! jest włązcona listwa ale mysz nie swieci sie :( co zrobic z tymi zworkami ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ustaw zworkę za to odpowiadającą na 2 i 3 pin. TU masz tę zworkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jasne ze nie wyłączam !!! jest włązcona listwa ale mysz nie swieci sie :( co zrobic z tymi zworkami ?? :> 1591577[/snapback] A nie masz przypadkiem klawiatury na usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 mysz oraz klawe mam na PS2 / nei wyłaczam z listwy / mysz sie nie swieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 czyli jak ma byc ta zworka ?? ._ czy _. ??:> wzorując sie na tym obrazku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...