dayus Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam! moj brat chce se takei autko sprawic, tylko zupelnie nie wie jak ma do niego podejsc. Czy opalca sie brac, a moze lepiej Golf4/Octavia/Volvo V40. Czy sie psuje, ceny czesci itp. Czy wogole autko godne poelcenia,czy omijania łukiem i to dosc szerokim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kumpel taki ma silnik kilkaset tysiaków przejechanych i chodzi jak złoto tylko blacharka do kapitalnego remontu i zawieszenie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Szczerze gdybym ja mmiał kupować to wolałbym to Volvo,jakoś do rverów nie mam przekonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ja też bym brał Volvo... ale gdybym ja miał taki dylemat to odpowiedzi nie szukałbym na forum komputerowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 volvo ale do volvo drogie czesci i serwis ( inna sprawa ze voilvo są bezawaryjne ) a do do ołvera to clarkson w TOp Gear i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Własnie w TOP GEAR świetnie przedstawili rowera.A brat nie myslał o jakims japońcu???Honda czy Mitsubishi to bardzo dobre samochody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A ja jeszcze raz powtażam - "jak się dba tak się ma" ;) Nawet Maybacha można zajebać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No w sumie racja,ale niektóe samochody wymagają więcej dbałości inne mniej:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kiedys mial mazde 626, chwalil bardzo! Teraz ma Golfa 3, chce Golfa 4, ale wypatrzyl na mobile.de taniego rovera z full wyposazeniem i tak go to zaciekawilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...