Skocz do zawartości
[Shinigami]

Przejściówka Pod Procesor

Rekomendowane odpowiedzi

Uznałem że ten dział najlepiej się nadaje do mojego pytania.

Tak grzebałem po internecie szukając częsci pod kompa ( patrz opis i już wiesz czemu :D ) i naszła mnie myśl " czy istnieją przejściówki pod rpocesory ", spytacie "dlaczego ?" ano mam u siebie Durona 800 na socket 462 i chciałbym go wpasować na socket 939

Wiem że to szalony pomysł ( z resztą podobnie jak całe pytanie :blink: :rolleyes: :huh: :lol: ) ale szkoda mi wydawać 480zł gdy mam pod ręką AMD i to nie kiepskie moim skormnym zdaniem.

P.S Nie pytajcie co z mobo bo sie wkurzyłem po tym jak chciałem je uruchomić a ono bredziło że klawiatury nie ma :blink: PARANOJA !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprubuj go wsadzic bez przejsciwki, ewentualnie oderwij te nozki ktore beda przeszkadzaly a powinno byc wszystko ok

Do starych inteli pamietam ze byly przejsciwki ze slot1 na cos tam innego ale o takim czyms n ie slyszalem, jeszcze asrock cos wydumal ale to nieprzejsciwka ale odzielna karta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: :mur: :mur:

sprubuj go wsadzic bez przejsciwki, ewentualnie oderwij te nozki ktore beda przeszkadzaly a powinno byc wszystko ok

Dajcie temu [ciach] bana, sam se urwij nózki :[

:mur: :mur: :mur:

Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uznałem że ten dział najlepiej się nadaje do mojego pytania.

Tak grzebałem po internecie szukając częsci pod kompa ( patrz opis i już wiesz czemu :D ) i naszła mnie myśl " czy istnieją przejściówki pod rpocesory ", spytacie "dlaczego ?" ano mam u siebie Durona 800 na socket 462 i chciałbym go wpasować na socket 939

Wiem że to szalony pomysł ( z resztą podobnie jak całe pytanie  :blink:  :rolleyes:  :huh:  :lol: ) ale szkoda mi wydawać 480zł gdy mam pod ręką AMD i to nie kiepskie moim skormnym zdaniem.

P.S Nie pytajcie co z mobo bo sie wkurzyłem po tym jak chciałem je uruchomić a ono bredziło że klawiatury nie ma :blink: PARANOJA !

1590424[/snapback]

Jak chcesz włożyć Durona do Platformy 939 w ogóle po co taki post. :blink:

Przejściówek nie spotkałem <_<

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ban moze nie ale niech Pan: doktorwlodek nie bedzie tak dowciapny jak bedzie pisal kolejne posty, a Ty nexer wyluzuj troszeczke z "kretynem" etc, mkay ?

1590450[/snapback]

k, ale sory, przez takie iditoyczne porady naraża na straty materialne tego gościa o ile to nie są jaja (temat) :| Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

k, ale sory, przez takie iditoyczne porady naraża na straty materialne tego gościa o ile to nie są jaja (temat) :|

1590459[/snapback]

Nie to nie są jaja

Krótko nie możliwe ..........

1590872[/snapback]

Krótka i treściwa odpowiedź :)

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...