3r@s3r Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Hmm mam problem. Podczas instalacji systemu automatycznie nie zrobiły sie partycje D i E gdyż nie wiem czemu zajęły je cd-rom i nagrywarka. Ból jest w tym że potrzebuje partycji D a nie cd-romu <_< Da sie jakoś pozamieniać literki partycji i cd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Hmm mam problem. Podczas instalacji systemu automatycznie nie zrobiły sie partycje D i E gdyż nie wiem czemu zajęły je cd-rom i nagrywarka. Ból jest w tym że potrzebuje partycji D a nie cd-romu <_< Da sie jakoś pozamieniać literki partycji i cd? 1590488[/snapback] da sie w windows XP > panel sterowania - narzędzia administracyjne > zarządzanie komputerem > Magazyn > zarządzanie dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Da Win9x > menedzer urządzeń NT 5.x > zarządzanie dyskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...