Greggp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Płytka ABIT BE6-II poszukuje sterownika kontrolera raid hpt 366 pod win 2k/xp chce zainstalować win 2000 a nie mam dyskietki ze sterownikami RAID nie wiem dlaczego ale mimo poszukiwań nigdzie nie znalazłem tych driver'ów wszystkie znalezione linki sa nie aktywne Jeżeli ktoś ma taka dyskieteke, sterowniki prosił bym o wysłanie na greggp@wp.pl lub wie skąd mozna je pobrać prosze o linka ewentualnie greggp@wp.pl PLEASE HELP Z góry wielkie DZIĘKI Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez Greggp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 TU ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 1590762[/snapback]DZIEKI O WIELKI ale ja poszukuje sterów pod winde 2k lub XP tamte też znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Abit i HighPoint "olały" posiadaczy płyt z kontrolerem HPT366 ... ostatnie sterowniki były 1.25 i może jeszcze gdzieś je mam. Jak znajdę to podeślę, z tym że one były pod windows2000 (powinny działać pod XP ale nie muszą). Zainstaluj system na dysku podłaczonym pod kontroler "normalny" (z chipsetu), a potem przełączysz na HPT366. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttzz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 na dyskietce dolaczanej do plyty byly sterowniki to NT i do 2000 podczas instalacji pyta sie system ktore sterowniki wybrac.. wybieraj te od 2000 sterowniki od 2000 dzialac beda na xp i na 2003 - sprawdzone na bx-133 raid.. tam jest ciut nowszy chipset, ale u ciebie powinno byc tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie dawno już wysyłałem jednemu gościowi te sterowniki na e-maila, co to nagle jakas plaga ;/ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nie plaga, po prostu Abit usunął te sterowniki z listy "download" i ludzie mają problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 hyh, to w takim razie musze zrobić kopie zapasową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggp Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zainstaluj system na dysku podłaczonym pod kontroler "normalny" (z chipsetu), a potem przełączysz na HPT366. 1590918[/snapback] niestety w ten sposób nie da rady bez sterków chyba się nie obejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggp Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 na dyskietce dolaczanej do plyty byly sterowniki to NT i do 2000 podczas instalacji pyta sie system ktore sterowniki wybrac.. wybieraj te od 2000 sterowniki od 2000 dzialac beda na xp i na 2003 - sprawdzone na bx-133 raid.. tam jest ciut nowszy chipset, ale u ciebie powinno byc tak samo. 1590947[/snapback] tylko że ja nie mam tej dyskietki jak bym miał chociaż pod win 2k to byłbym w domu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nie wiem czy zauważyłeś, ale w dni wolne firmy nie pracują. A tego typu rzeczy w domu nie trzymam :P Chyba przeżyjesz do wtorku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...