Skocz do zawartości
Greggp

Abit Be6-ii

Rekomendowane odpowiedzi

Płytka ABIT BE6-II poszukuje sterownika kontrolera raid hpt 366 pod win 2k/xp

chce zainstalować win 2000 a nie mam dyskietki ze sterownikami RAID nie wiem dlaczego ale mimo poszukiwań nigdzie nie znalazłem tych driver'ów wszystkie znalezione linki sa nie aktywne

Jeżeli ktoś ma taka dyskieteke, sterowniki prosił bym o wysłanie na greggp@wp.pl

lub wie skąd mozna je pobrać prosze o linka

ewentualnie greggp@wp.pl

PLEASE HELP

Z góry wielkie DZIĘKI

Edytowane przez Greggp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit i HighPoint "olały" posiadaczy płyt z kontrolerem HPT366 ... ostatnie sterowniki były 1.25 i może jeszcze gdzieś je mam. Jak znajdę to podeślę, z tym że one były pod windows2000 (powinny działać pod XP ale nie muszą).

Zainstaluj system na dysku podłaczonym pod kontroler "normalny" (z chipsetu), a potem przełączysz na HPT366.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na dyskietce dolaczanej do plyty byly sterowniki to NT i do 2000

podczas instalacji pyta sie system ktore sterowniki wybrac.. wybieraj te od 2000

sterowniki od 2000 dzialac beda na xp i na 2003 - sprawdzone na bx-133 raid.. tam jest ciut nowszy chipset, ale u ciebie powinno byc tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na dyskietce dolaczanej do plyty byly sterowniki to NT i do 2000

podczas instalacji pyta sie system ktore sterowniki wybrac.. wybieraj te od 2000

sterowniki od 2000 dzialac beda na xp i na 2003 -  sprawdzone na bx-133 raid.. tam jest ciut nowszy chipset, ale u ciebie powinno byc tak samo.

1590947[/snapback]

tylko że ja nie mam tej dyskietki jak bym miał chociaż pod win 2k to byłbym w domu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi