Skocz do zawartości
Raf1974

Wysłanie Formularza Przez Tepse

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko do tych wszystkich którzy zamawiali neostradę czy migrację poprzpez internet. Jak szybko tepsa wysłała wam formularz na waszą skrzynkę pocztową?

Powiedzieli mi że będe musiał czekać jakieś 48 godzin i mi prześlą na skrzynkę formularz migracji, następnie złoże podpis i zwykłą pocztą wyśle na ich adres.

Ciekawi mnie jak ten proces zamawiania usługi przebiegł u was, czy nie było żadnych komplikacji. Bo znając tepse to wszystkiego się można spodziewać.

Pozdrawiam. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trochę z innej beczki ale piszę w tym wątku bo też dotyczy zamawiania przez formularz w necie. Mianowicie ciekawy jestem jak szybko dostaliście modem kurierem zamawiając Neo w necie. Ja szczerze mówiąc jestem trochę zdegustowany. Zamówiłem Neo 13 sierpnia (może dlatego, że pechowa 13 tak się dzieje ;)) Podczas wypełniania formularza wybrałem termin dostawy modemu na 19 sierpnia. Była to najszybsza z podanych możliwości. Jakoś w środę 17 zadzwonili do mnie żeby potwierdzić zamówienie. Od tamtej pory jak sprawdzam status zamówienia jest że zweryfikowane pozytywnie i linia gotowa do podłączenia usługi. Przy czym jak potwierdzali zamówienie zmienili termin dostawy modemu z 19 na dzisiaj. Dzisiaj kurier nie dotarł więc dzwonię do nich i pytam co jest. Powiedzieli, że muszą sprawdzić, po czym oddzwonili z informacją że modem przyjedzie do mnie dopiero w piątek. :/

Prawdę mówiąc gdybym wiedział że tyle to będzie trwało to wybrałbym się do Telepunktu to może szybciej by było. A może po prostu w związku z końcem promocji na 512 cierpią na niedobór modemów ;)

Mam tylko nadzieję, że jak już wszystko dostanę nie będę czekał kolejnych dwóch tygodni na aktywowanie usługi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi