seradin Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. Chciałbym kupić coś do chłodzenia dysku. W oko mi wpadła kieszeń CoolDrive Lite (LHD-V07). Czy dobrze się ona sprawuje, i czy jest cicha?? Podoba mi się wygląd zewnętrzny pasuje mi do koloru obudowy :-P ,no ale czy jest skuteczna? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=e...oolDrive%20Lite Na allegro jest za 120 zł, czy się opłaca dać tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. Chciałbym kupić coś do chłodzenia dysku. W oko mi wpadła kieszeń CoolDrive Lite (LHD-V07). Czy dobrze się ona sprawuje, i czy jest cicha?? Podoba mi się wygląd zewnętrzny pasuje mi do koloru obudowy :-P ,no ale czy jest skuteczna? 1590698[/snapback] Jest ona średnio cicha, wiatrak pracuje z prędkością 3k/min wytwarza dźwięk o natężeniu 22dBA. Jest ona bardzo ładna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 chieftec ma bardzo dobre przednie panele z miejscem na dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...