danrok Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Postawiłem sobie windowsa Xp, chcac zainstalowac nowe sterowniki do karty graficznej pokazuje mi to: Dziwne, bo czytałem w Readme, że moja Riva TNT2 jest obsługiwana przez te sterowniki. Teraz mam zainstalowane jakieś stare (52.16_win2kxp_international_whql). Reszta sprzętu to: DFI LanParty UT s754 AMD64 2800+ s 754 Riva TNT2 M64 32MB. Jakieś pomysły? Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 hahaha niezla grafa do takiego sprzetu :D dobrze ci radze poszukaj starszych sterow, a jak juz chcesz koniecznie nowiusue zainstalowac to dzisiaj sie pojawily 77.77 WHQL z nimi sporubuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No to nie jest śmieszne. Za niedługo będe miał Radka 9800 pro, ale na razie musze się męczyć. 77.77 próbowałem, to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nv4_disp.inf >cięzko sprawdzic obsługe kart? Brak obslugi Rivy. Sprawdzaj na nizszych niz 7x.xx Dobre były 53.03, a na rivie i tak nie zauwazysz róznicy między sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielbiciel AMD Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Na tej karcie nie zadziałaja sterowniki z seri 7x,xx. Do tej karty polecam stare sterowniki nowsze obnizaja jej wydajnść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ok, dzięki wielkie za odpowiedź. Mam teraz sterowniki w wersji 52.16 i wszystko jest ok. Za niedługo mam nadzieje, zmienie kartę. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Na tej karcie nie zadziałaja sterowniki z seri 7x,xx. Do tej karty polecam stare sterowniki nowsze obnizaja jej wydajnść. 1590879[/snapback] Zadziałają - 71.84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 NVidia wraz z premierą swoich nowych sterowników z serii ForceWare Wydanie 75 - 77.18, poinformowała o braku wsparcia dla starszych kart graficznych takich jak TNT2, czy nawet GeForce 2 Ultra Lista kart nie wspieranych przez ForceWare Wydanie 75 względem Wydania 70: TNT2 TNT2 Pro TNT2 Ultra TNT2 Model 64 (M64) TNT2 Model 64 (M64) Pro Vanta Vanta LT GeForce 256 GeForce DDR GeForce2 GTS GeForce2 Pro GeForce2 Ti GeForce2 Ultra GeForce2 MX Integrated graphics Quadro Quadro2 Pro Quadro2 EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 71.84 działają faktycznie, ale próba właczenia jakiejkolwiek gry konczy się tak samo, np: GTA Vice City requires at least 12MB of available video memory. Co jest irytujące, bo wszędzie mam napisane, że 32 MB są :| Musze podziałać chyba na starszych z serii 5x.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 71.84 działają faktycznie, ale próba właczenia jakiejkolwiek gry konczy się tak samo, np: GTA Vice City requires at least 12MB of available video memory. Co jest irytujące, bo wszędzie mam napisane, że 32 MB są :| Musze podziałać chyba na starszych z serii 5x.xx 1593137[/snapback] Spróbuj tych: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&g...iveme&dwn_id=43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...