Sutriw Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. Jakiś czas temu zamontowałem sobie to chłodzenie... Myślałem, że nie wiadomo ile teraz wycisne z mojego radeona 9600pro (His Excalibur), a tu [gluteus maximus]... Najwięcej ile wyciągnołem z mojej karty to rdzeń 400@452 i pamięci 300(600)@344(688). Przy trochę większych ustawieniach niby było wszystko ok, w Painkillera grałem na luziku, ale 3dmark05 się krzaczył... Czy nie uważacie, że to trochę mało jak na takie chłodzenie? Podobne efekty to ja przy standardowym chłodzeniu osiągałem! :) O co może chodzić? Może za mało pasty posmarowałem, może ten radiator nie przylega do końca...? Nie wiem. Czy takie taktowania na r9600pro przy podanym wcześniej chłodzeniu to mało? Bo mi się wydaje, że trochę mało :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jesli rdzeń jest niedowoltowany to nawet najlepsze chłodzenie niewiele pomoże. Możesz sprobować jeszcze raz założyc tego silencera na lepszej pascie. Jesli i to nie pomoże to zostawiasz jak jest albo robisz vmoda na rdzeń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...