deuz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Posiadam plyte jak wyzej,durona 800 spitfire.Noj ... Jakis czas temu musialem wyciagnac procka od siebie i na chwile wlozyc inny ,po tej operacji komp nie3 chcial mi chodzic ale jakos sie naprawil - nie to jest problemem.Problemem jest to iz za kazdym restartem kompa pisze CPU is unworkable or has been changed.Please recheck - CPU SOFT MENU.i co smieszne za kazdym razem jak chce wejsc do biosa i np zmienic mu aby botowal cdrom a nie floppy(cokolwiek) to mi pada i nie chce sie uruchomic ,jak by jakies zabezpiecznia byly pszed modyfikacja biosa - pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 1 prośba ;] troszkę zmodyfikuj post pod zgwlędem pisowni przed .... A tak wracając do tematu robiłeś clear cmos :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 1 prośba ;] troszkę zmodyfikuj post pod zgwlędem pisowni przed .... A tak wracając do tematu robiłeś clear cmos :>? 1590966[/snapback] :D MAsz na mysli co dokładnie mam??Ale co to ma do tego. Co do Twojego pytania tak - robielm 100 razy clear cmos i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...