Michrz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Po wcisnieiu magicznego ctrl+alt+del odpala sie task manager... tylko ze bez "zakladek" tzn moge zakonczyc jakis program, ale nie moge przejsc ani do przegladania procesow, ani do monitorowania pamieci, po prostunie odpala mi sie gorna czes Task Managera. Chcialbym ja odzyskac. Macie jakiez pomysly? dzieki aha i przestalo mi sie to pokazywac bez widocznego powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 kliknij 2 razy na ramkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 To jest faktycznie problem, ktory wymaga napisania na forum, eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 OMG ... dzieki... jak moglem tego nie sprawdzic :mur: :mur: :mur: wszystko juz ok, problem rozwiazany temat do zamkniecia thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ludzie ale Wy macie problemy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...