xpektor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam! Co sadzicie o przenosnych glosnikach TravelSound firmy Crative? Ma ktos uzywa ktos? Zastanawiam sie nad tym bajerem, poniewaz chcialbym go podlaczyc do n-gage i sobie muzy tu i siam posluchac. 4W stykna? A tutaj link jakby ktos zapomnial oshosi: http://www.creative.com/products/product.a...duct=9022&nav=0 Na allegro za 23 dychy mozna kupic. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 gdzies ty znalazl te glosniczki za 23 zlote?? bo ja nie widze... za taka cene i tak mobilnego to chyba nic innego nie znajdziesz lepszego o ile ta cena jest rzeczywista :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 23 dychy - 230 złotychh chyba :D :D :D :P a ja mysle ze trocjhe mało tych W, ale sa mogilne przynajmniej. Juz lepiej jakies 2.0 z kompa i sobie sklej w jedno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 <lol> No ofkoz ze 230 :) Takie 2.0 bedzie mi zajmowalo caly plecak... te 4w to z pudeleczka 15x5x4 chyba to nie jest duzo ;) do kieszeni sie zmisci. Noi na baterie to jest, a nie an 220v :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No tak.... wiec w zasadzie do bierz bo chyba nic lepszego nie znajdziesz... Mocnie za duza, ale za ta cene i za takie rozmiary to jest ok. bierz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...