Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Oceń moją strone

Ocen moja strone ( 6 - rulez, 1- qpa )  

1. 1. Ocen moja strone ( 6 - rulez, 1- qpa )

• 6
      0
    • 5
      1
    • 4
      7
    • 3
      6
    • 2
      2
    • 1
      3

Rekomendowane odpowiedzi

ups... jak dla mnie to 2 :) no niestety, grafiki to tu wogole nie ma, czcionka nieczytelna... Times New Roman - daj Verdane albo Tahome...Kolory moga byc , w koncu barwy lakers... ale w rozdzielczosci 1280x1024 ewszytko sie rozjezdza :)

No dobra zartowalem, widze ze jesyes poczatkujacy wiec masz 4+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ups... jak dla mnie to 2 :) no niestety, grafiki to tu wogole nie ma, czcionka nieczytelna... Times New Roman - daj Verdane albo Tahome...Kolory moga byc , w koncu barwy lakers... ale w rozdzielczosci 1280x1024 ewszytko sie rozjezdza :)

No dobra zartowalem, widze ze jesyes poczatkujacy wiec masz 4+

fonty sa w Arialu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kiedys ocenialem juz twoja strone w troche starszej wersji, no i musze powiedziec ze robisz postepy... jak dla mnie to mocne 4...

dodaj trche rgafiki, spruboj zrobi te tabele na grafice a nie na borderach...

no ale posumowujac coraz lepiej ;) oby tak dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kiedys ocenialem juz twoja strone w troche starszej wersji, no i musze powiedziec ze robisz postepy... jak dla mnie to mocne 4...

dodaj trche rgafiki, spruboj zrobi te tabele na grafice a nie na borderach...

no ale posumowujac coraz lepiej ;) oby tak dalej :)

nastepna wersja bedzie we Flashu, ale to dopiero na pocztaku roku bo trzeba troszke czasu ... a jak wiadomo swieta coraz blizej :P :idea: :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A musi byż zółty tekst? Może jakiś inny odcień zółtego zastosuj. Logo Lakersów jest w zbyt małej rozdzielczości.

Czcionka jest mało czytelna, zwłaszcza ta na niebieskim tle.

I dlaczego nie działa link "Cheerleaderki" ?????!!!!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dlaczego nie działa link "Cheerleaderki" ?????!!!!!  :lol:

juz dziala :P specjalnie dla ciebie :wink:

:lol: :twisted: :twisted: Dobrze, że jeszcze nie głosowałem, bo bym zaniżył ocenę :lol: Nooo, teraz strona jest dużo lepsza :lol: :lol:

Tak myślę, czy nie lepiej by wyglądało, jakbyś zrobił grubsze ramki, albo w ogóle je usunął.

Ogólnie rzecz biorąc masz na stronie dużo wiadomości i zdjęć (szczególnie te wyżej wymienione mi się podobają) i to jest najważniejsze (niestety na mojej stronie jest tego za mało) - popracujesz troche nad wyglądem i będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka na 4 czyli dobra. Wszystkie jej wady zostały już wymienione.

Fajne cheerleaderki :)

Moje stronki to www.pcnowinki.prv.pl oraz nie istniejąca już www.detonators.prv.pl (spaliła się razem z serwerem :evil: ) - 100% mojej roboty. Oraz po częsci www.nvidia.pl

Czyli tesh ci sie podoba. tak powaznie kilka godz zaczolem chyba o 10 rano a na obiad jusz konczylem 13-14

A możesz powiedzieć co to za piosenka w intro? Bardzo mi się podoba i jush ją gdzieś słyszałem.

Ps: W dziale download jest literówka. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka na 4 czyli dobra. Wszystkie jej wady zostały już wymienione.

Fajne cheerleaderki :)

Moje stronki to www.pcnowinki.prv.pl oraz nie istniejąca już www.detonators.prv.pl (spaliła się razem z serwerem :evil: ) - 100% mojej roboty. Oraz po częsci www.nvidia.pl

Czyli tesh ci sie podoba. tak powaznie kilka godz zaczolem chyba o 10 rano a na obiad jusz konczylem 13-14

A możesz powiedzieć co to za piosenka w intro? Bardzo mi się podoba i jush ją gdzieś słyszałem.

Ps: W dziale download jest literówka. :wink:

Jest to troszke przerobione H-blocx(tak sie chyba pisze...) - The Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem nieźle wygląda, mimo, że jest prosto zrobione. chmm 3-4 godziny - to nie tek dużo. Jeżeli wcześniej zgromadzę obrazki i zrobie plan, to powinienem sie w dwóch godzinach zmieścić.

Zapomniałem się spytać ile ci to into zajmuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem nieźle wygląda, mimo, że jest prosto zrobione. chmm 3-4 godziny - to nie tek dużo. Jeżeli wcześniej zgromadzę obrazki i zrobie plan, to powinienem sie w dwóch godzinach zmieścić.

Zapomniałem się spytać ile ci to into zajmuje?

wejże nie przesadzaj 2 godzniki ja bym to w 15 mint zrobił :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi