Raszaman Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Mam Canona s100. Musze pilnie cos wydrukowac lecz w ogole nie chce, wypluwa czyste kartki. Mam w srodku kolorowy oraz czarny kardridz, oba pelne. Probowalem czyscic dysze za pomoca cieplej wody, wydaje mi sie ze jest okej, bo jak przejade szmateczka to widze wszystkie kolory + czarny. Nie wiem juz w czym tkwi problem, sterowniki? Podac dokladna specyfikacje komputera czy to zbyteczne jesli chodzi o problem tego typu. Aha, pracuje na WinXP z SP1. Dziekuje za pomoc, bardzo jej potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Włącz tryb testowy/demonstracyjny zobacz co się stanie :>........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mam Canona S200x ale ten trick powinien działać ;) O ile w S100 jest przycisk(a chyba musi być). A więc włóż papier i naciśnij bardzo szybko dwa razy ten przycisk co zasysa papier. Jak nie podziała to spróbuj 3 razy szybko nacisnąć ;) Powinien wydrukować skromną strone testową - ten trick działa nawet jak drukarka jest od kompa odłączona ;) BTW. Ogólnie lubie odkrywać tryby serwisowe itp. we wszystkim co mam - w nagrywarce starej też znalazłem tryb serwisowy tylko nie wiem co mrugania diody oznaczają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...