Skocz do zawartości
BLANTMEN

Problem Z Prezentem

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Słuchajcie mam taki problem. Za niedługo koleżanka ma urodziny i za chiny ludowe nie wiem co jej kupić. Ma wszystko - pełno ubrań, kasy, a takich pierdółek do pokoju to ona nie chce. Co można by jej kupić ? Dzięki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema. Słuchajcie mam taki problem. Za niedługo koleżanka ma urodziny i za chiny ludowe nie wiem co jej kupić. Ma wszystko - pełno ubrań, kasy, a takich pierdółek do pokoju to ona nie chce. Co można by jej kupić ? Dzięki za pomoc  :)

1591525[/snapback]

jezu

co za pytanie

allego i dział dziwactwa czy jakoś tak

na pewno coś wybierzesz, np kaftan, mógłbyś ją ładnie obezwładnić, a potem :twisted:

... rozwiązać :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk mój drogi, ja mam narzeczoną a to jest jej sąsiadka :) Napisałem że nie lubi pierdółek. Już patrzyłem w tym dziale, no ale co zrobić :( Kupie a ona to potem do szafy wrzuci ...

(BTW fajna kaczuszka :P )

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk mój drogi, ja mam narzeczoną a to jest jej sąsiadka  :)  Napisałem że nie lubi pierdółek. Już patrzyłem w tym dziale, no ale co zrobić  :(  Kupie a ona to potem do szafy wrzuci  ...

(BTW fajna kaczuszka  :P  )

1591573[/snapback]

no właśnie, sąsiadka :lol:

jak jest taka mega f_cipe to nic jej nie kupuj skoro WSZYSTKO MA :angry: <_<

co do kaczki - wiem B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej ramu do kompa  :lol:  :lol:  :lol:

A na serio to może jakąs dobrą książke i kwiaty.

1591588[/snapback]

Standardowo i bezpiecznie

A jak jestes troche bardziej spoufalony to kup ramke, narysuj cos (nie musi byc ladnie byle samemu) i wsadz obrazek w ramke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowo i bezpiecznie

A jak jestes troche bardziej spoufalony to kup ramke, narysuj cos (nie musi byc ladnie byle samemu) i wsadz obrazek w ramke

1591647[/snapback]

No zastanowie się nad książką, chociaż też myślalem nad tym, żeby nic nie kupować. W końcu liczy się pamięć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej nową grafe, napewno ucieszy sie jak zobaczy wiecej fpsow w simsach ;D A tak na serio - kup jej ladny kosz na smieci jak nie ma, albo jakas fajna plyte... chodzi mi o muze. Jak wiesz co lubi to kup... kwiaty tez nie sa zle (choc kwiaty powinno sie dawac do jakiegos prezentu). Kosmetyki chyba najlepsze roziwanie jednak

Ps

Avatar kucyka rzeczywiscie pwnuje, wyrąbana minke ma ta kaczka ;p

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem taki na mikolajki kolzence z klasy :P musze sie spytac czy roslinak zyje bo obicala ze bedzie dbac :P byla zaskoczona i zainteresowana :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HMm.. moze jakiś komplet dla majsterkowiczki ;]]]]

kup jej zestaw ramek...wprawi zdjęcia i bedzie miala na scianie... a ty bedziesz zadowolony ze prezent sie niezmarnowal... ew... tak jak ktos powiedzial: kosz na smieci :rolleyes:

EDIT: A moze jakiegoś banana ;]] Poduszke :)

Edytowane przez Onio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel mowil ze jest ciekawe uczucie jak sie ja dotknie jezykiem :twisted: nie wiem czy to prawda nie testowalem :P

1597351[/snapback]

Zbij szybke... i dotknij jezykiem kulke.... :twisted:

(Nie odpowiadam za zgon kogos kto wypróbuje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi