BLANTMEN Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Siema. Słuchajcie mam taki problem. Za niedługo koleżanka ma urodziny i za chiny ludowe nie wiem co jej kupić. Ma wszystko - pełno ubrań, kasy, a takich pierdółek do pokoju to ona nie chce. Co można by jej kupić ? Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Siema. Słuchajcie mam taki problem. Za niedługo koleżanka ma urodziny i za chiny ludowe nie wiem co jej kupić. Ma wszystko - pełno ubrań, kasy, a takich pierdółek do pokoju to ona nie chce. Co można by jej kupić ? Dzięki za pomoc :) 1591525[/snapback] jezu co za pytanie allego i dział dziwactwa czy jakoś tak na pewno coś wybierzesz, np kaftan, mógłbyś ją ładnie obezwładnić, a potem :twisted: ... rozwiązać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Kucyk mój drogi, ja mam narzeczoną a to jest jej sąsiadka :) Napisałem że nie lubi pierdółek. Już patrzyłem w tym dziale, no ale co zrobić :( Kupie a ona to potem do szafy wrzuci ... (BTW fajna kaczuszka :P ) Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kucyk mój drogi, ja mam narzeczoną a to jest jej sąsiadka :) Napisałem że nie lubi pierdółek. Już patrzyłem w tym dziale, no ale co zrobić :( Kupie a ona to potem do szafy wrzuci ... (BTW fajna kaczuszka :P ) 1591573[/snapback] no właśnie, sąsiadka :lol: jak jest taka mega f_cipe to nic jej nie kupuj skoro WSZYSTKO MA :angry: <_< co do kaczki - wiem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kup jej ramu do kompa :lol: :lol: :lol: A na serio to może jakąs dobrą książke i kwiaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kup jej ramu do kompa :lol: :lol: :lol: A na serio to może jakąs dobrą książke i kwiaty. 1591588[/snapback] Standardowo i bezpiecznie A jak jestes troche bardziej spoufalony to kup ramke, narysuj cos (nie musi byc ladnie byle samemu) i wsadz obrazek w ramke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A moze kaseta z fajnym filmem ... do tego moze byc np kokos zeby było zabawniej ... jakieś kosmetyki ...dobre czekoladki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A moze kaseta z fajnym filmem ... do tego moze byc np kokos zeby było zabawniej ... jakieś kosmetyki ...dobre czekoladki :) 1591653[/snapback] z jakim? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Standardowo i bezpiecznie A jak jestes troche bardziej spoufalony to kup ramke, narysuj cos (nie musi byc ladnie byle samemu) i wsadz obrazek w ramke 1591647[/snapback] No zastanowie się nad książką, chociaż też myślalem nad tym, żeby nic nie kupować. W końcu liczy się pamięć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ten film jest ponoć świetny http://szkola.uczuc.filmweb.pl/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Yh myslalem, ze jakis fikol... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Kup jej nową grafe, napewno ucieszy sie jak zobaczy wiecej fpsow w simsach ;D A tak na serio - kup jej ladny kosz na smieci jak nie ma, albo jakas fajna plyte... chodzi mi o muze. Jak wiesz co lubi to kup... kwiaty tez nie sa zle (choc kwiaty powinno sie dawac do jakiegos prezentu). Kosmetyki chyba najlepsze roziwanie jednak Ps Avatar kucyka rzeczywiscie pwnuje, wyrąbana minke ma ta kaczka ;p Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ... Kosmetyki chyba najlepsze roziwanie jednak ... tylko jej nie kupuj kremu na zmarszczki bo się obrazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Albo kup jej sauna solution i niech sie podlaczy, postrzelaja troche prady, moze bedzie zadowolona z rezultatu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Akuratnie tego to ona nie potrzbuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja bym kupil jej cos takeigo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60368701 fajny prezent, tak mi sie wydaje :D albo jakas odjazdowa koszulke: http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id...=&lang=pl&ppts= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ten "kfiatek" byłby lux :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) kupilem taki na mikolajki kolzence z klasy :P musze sie spytac czy roslinak zyje bo obicala ze bedzie dbac :P byla zaskoczona i zainteresowana :P Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja bym kupil jej cos takeigo: 1592353[/snapback] dokładnie, koszulki sycą, a roślinka też ciekawa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Kup taką fajną kaczuszkę co ma kucyk w avatarze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Patrzcie co napisałem u góry - ubrania odpadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Kupe jej gaz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60518687 napewno tego nie ma i będzie bezpieczna Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez hruszczof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) To jest bardziej wydajne w "zabijaniu" niz ten kwiatek :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60006087 Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) HMm.. moze jakiś komplet dla majsterkowiczki ;]]]] kup jej zestaw ramek...wprawi zdjęcia i bedzie miala na scianie... a ty bedziesz zadowolony ze prezent sie niezmarnowal... ew... tak jak ktos powiedzial: kosz na smieci :rolleyes: EDIT: A moze jakiegoś banana ;]] Poduszke :) Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ALbo wibrator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Albo taką kulę plazmową jej kup http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59482193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 kumpel mowil ze jest ciekawe uczucie jak sie ja dotknie jezykiem :twisted: nie wiem czy to prawda nie testowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 kumpel mowil ze jest ciekawe uczucie jak sie ja dotknie jezykiem :twisted: nie wiem czy to prawda nie testowalem :P 1597351[/snapback] Zbij szybke... i dotknij jezykiem kulke.... :twisted: (Nie odpowiadam za zgon kogos kto wypróbuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zbij szybke... i dotknij jezykiem kulke.... :twisted: (Nie odpowiadam za zgon kogos kto wypróbuje) 1597376[/snapback] zgon?? to ile tam jest V :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 1)Kajdanki z rozowym futerkiem, zabawne napewno nie wyrzuci 2)Pejcz, tez fajne 3)Perfumy moze byc Cacharel 4)Zegarek CK,albo jakis Tossocik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...