Skocz do zawartości
djmaly20

Ile % Ze Poszla Plyta Awaria Zasilacza

Rekomendowane odpowiedzi

czesc mam pytanko ile % szansy jest na to ze przy awari zasilacza poszla plyta glowna i reszta komponentow bo wlonczylem kompa po czym za 1 razem byl dziwny szum i komp sie wylonczyl puzniej za 2 razem komp sie wlonczyl pochodzil i zgasl i teraz sie nie uruchamia i koles chce go sprzedac za 50zł i neiwiem czy mi sie to oplaca jak radzicie ?? :) na plycie nie widac przebarwien ani przepalonych sciezek :lol: no i niewiem czy inwestowac w to jakie jest prawdopodobienstwo ze sam zasilacz poszedł dzieki z gory za pomoc :) :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta no risic no fun jasne tez to znam ale stary ja mam juz 2 kompy ktore musze poskladac i niewiem czy brac czy nie bo musial bym kupic monitorki i inne bajerki dostego bede tunningowal swojego demona :D a chce wiedziec :> w zasadzie moge powiedziec ze dysk twardyz tego kompa chodzi wiec ?? jak myslicie ?? mi sie zdaje ze bedzie chodzilo :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja juz szczerze watpie ze sie caly zjaral bo sciezki sa czyste napiecie z bateri tez idzie a ten synek niema zielonego pojecia o kompach :D a dysk smiga ladnie 40 gb za hmm 50 zł + plyta obudowa karta grafiki ram 256 sdramu :P i procek 800 to tez nie zle tylko doradzcie mi jaki zasilacz se podpiac :) zeby to smigalo jak najdluzej bo on idzie pod serwa jak bedzie dzialal :P B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:-P bry syskim czesc wiecie co poskladalem to do kupy znalazlem w szafie stary zasilacz 300W i smiga jak ta lala co za n00b z kolesia :D hehe ale to jest wlasnie cena za niewiedze :lol: no ale ja niemam nic przeciwko kompek sprzedany za 50 zł :D:P ej ludzie jaki mi doradzalibyscie zasilacz do niego kupic zeby byl stabilny :wink: dzieki za pomoc B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi