djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 czesc mam pytanko ile % szansy jest na to ze przy awari zasilacza poszla plyta glowna i reszta komponentow bo wlonczylem kompa po czym za 1 razem byl dziwny szum i komp sie wylonczyl puzniej za 2 razem komp sie wlonczyl pochodzil i zgasl i teraz sie nie uruchamia i koles chce go sprzedac za 50zł i neiwiem czy mi sie to oplaca jak radzicie ?? :) na plycie nie widac przebarwien ani przepalonych sciezek :lol: no i niewiem czy inwestowac w to jakie jest prawdopodobienstwo ze sam zasilacz poszedł dzieki z gory za pomoc :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no nie wiem jak koledzy, ale ja daje 15 koma dwa procent szans ... na cokolwiek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 40% [; Wrozkami nie jestesmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 czyli jak według was zaryzykowac :) bo kompik jest nawet nawet apotrzebuje serwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A moze podasz co to za komponenty dokladnie :> Wole wiedziec z jakich fusow wroze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 pentium 799 riva 64 256 ramu :)hmm no i to by bylo na tyle chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A proc i zasilka Pentium to chyba 800 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 pentium 799 riva 64 256 ramu :)hmm no i to by bylo na tyle chyba :D 1591585[/snapback] cipowiem tak za te 256 sdram? dostaniesz w skupie około 100zł :> zastanów się B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no ale ten procek taktowal na 799 przy starcie niewiem czemu ale tak :) wiec ostatecznie jak myslicie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A ja dodam od siebie - no risik no fun ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ta no risic no fun jasne tez to znam ale stary ja mam juz 2 kompy ktore musze poskladac i niewiem czy brac czy nie bo musial bym kupic monitorki i inne bajerki dostego bede tunningowal swojego demona :D a chce wiedziec :> w zasadzie moge powiedziec ze dysk twardyz tego kompa chodzi wiec ?? jak myslicie ?? mi sie zdaje ze bedzie chodzilo :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 albo ten twoj kumpel jest totalnym kretem i chce ci go opchnac za jedyne 50 zł, gdzie poszedl prawdopodobnie tylko zasilacz i ewentualnie plyta albo jest cwaniaczkiem i dziwnym trafem zjaralo sie wszystko a on o tym wie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wiesz ja juz szczerze watpie ze sie caly zjaral bo sciezki sa czyste napiecie z bateri tez idzie a ten synek niema zielonego pojecia o kompach :D a dysk smiga ladnie 40 gb za hmm 50 zł + plyta obudowa karta grafiki ram 256 sdramu :P i procek 800 to tez nie zle tylko doradzcie mi jaki zasilacz se podpiac :) zeby to smigalo jak najdluzej bo on idzie pod serwa jak bedzie dzialal :P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 zależy jaki komp, zawsze możesz na części i na allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 :-P bry syskim czesc wiecie co poskladalem to do kupy znalazlem w szafie stary zasilacz 300W i smiga jak ta lala co za n00b z kolesia :D hehe ale to jest wlasnie cena za niewiedze :lol: no ale ja niemam nic przeciwko kompek sprzedany za 50 zł :D:P ej ludzie jaki mi doradzalibyscie zasilacz do niego kupic zeby byl stabilny :wink: dzieki za pomoc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Do takiego kompa to tani Fortron 250W na 100% wystarczy, bo on ciagnal to co mam w podpisie przez rok, a kosztuje grosze. Gratulacje udanego zakupu :) Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaly20 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 dzieki ludzikioplacalo sie komputerek smiga ladnie :) wszystko ladnie bez zadnych zarzotow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...