Skocz do zawartości
piotrekmor

Asus A4506db

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem cos takiego http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=423

Musze powiedziec ze zwrociły na mnie uwage:

- ATI Mobility Radeon 9200, 32MB pamięci VRAM

- 15.1" XGA/SXGA+

- WLAN

- duzo portów i bateria 8-ogniwowa

Minusy to waga (3,5kg),dosc duze wymiary no i nie wiem jak ten procesor

Co sadzicie o tym modelu - wydaje mi sie ze to dosc dobra cena za takie parametry

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam ten model juz od kilku miesiecy (opcja 512MB ram), jestem z niego zadowolony, znakomicie zastepuje komputer stacjonarny (okolo 1,5 h na baterii), mala niedogodnoscia jest malo wydajny dysk twardy (czesto potrafi sie skutecznie zadlawic) oraz malo stabilna zintegrowana karta graficzna (po skreceniu z 200/230 @ 100/130 dziala juz stabilnie jak skala), laptop chodzi czesto wlaczony po pare dni i nie ma zadnych problemow, interfejsy dzialaja bez zazutow (przy odrobinie wysilku pelne wsparcie pod linuksem). Za cene 2600PLN (z 512RAM) szczeze polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tego przedzialu cenowego to bardzo mocna propozycja, wydajniejszy proc niz jakikolwiek Celeron, jako taka grafa (choc pamietaj ze to 64bit) wifi, mocna bateria (4800mAh!) i 2 lata gwary + dodatki.

Nawet Acer wymieka imho :)

Edytowane przez TeQuila SunRise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi