PB782 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zainstalowałem StyleXP ale po ponownym uruchomieniu kompa juz koniec, pokazuje że koniec licencji.. no fajnie. Znalazłem gdzieś plik uxtheme.dll który mam podmienic żeby działały skóry bez żadnych programów tylko jak mam podmienic ten plik jak go nie ma? Wyszukiwałem ten plik i nic.. Jak mam zmienić style w xp? Jak coś to mam xp sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) uxtheme.dll jest w windows\system32\ TUTAJ znajdziesz mnóstwo informacji na ten temat. Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak mam zamienic ten plik jeśli mam odmowę dostępu bo inna aplikacja używa? Edit: Już sobie poradziłem, dzięki paulo. Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...