MaStEr Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Moze jakiś link do screenów / demka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 http://www.gamefaction.com/pc/screenshots/tir/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 A tu jest demko ftp://frodo.fragland.net/mirrors/avault/d...sion_racing.zip Wlasnie scigam.. Mam nadzieje ze to nie koleny superarcade... :P Demko zainstalowalem. Sa 2 trasy - monza i jakas inna , oraz 2 auta. Ogolnie moge powiedziec tak: ladna grafika i <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa fizyka a wlasciwie jej brak. LIPA. Coz nadal zostaje przy nascar , f1 2002 i lfs :D a tegi szita juz wywalilem z hdd.. Czekam na wase opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pld Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Odpalalem demo, wedlug mnie jest badziewne... jak przy wiekszosci gier, ladna grafika, ale kiedy zrobisz pierwszy skret, od razu sie grac odechciewa. Jak dla mnie nie warta uwagi... chociaz to jedynie wrazenie po demie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Fizyka jest wybitnie uproszczona i bardzo odpycha od tej gry. Gra niewarta większej uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 polecam moda do F1 2002!!! Ten sam prawie klimat , wspaniale bryczki , tory -- trzeba jednak miec F1 2002 EA.. i raczej kierownice... a wtedy wooww-- pisalem o tym tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 U mnie po instalacji demko wywala, że nie mam DX8.1 i że moge go zainstalować z CD z gry :twisted: Już mi sie odechciało grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Niestety ta gra przypomina mi gierki racingowe od segi- fatalny arcade. Nawet nie chcialo mi sie momo spod biurka wyciagac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ehh, kolejny gniot. albo sie starzeje, albo ostatnio rzeczywiscie nie ma ciekawych gierek...chyba jednak sie starzeje..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 gralem w to roche ostatnio i ogolnie niema tam nic ciekawego, realizm żenujacy, az odechiewa sie jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zna ktos moze adres skad mozna pociagnac demo tej gierki. Troche o niej slyszalem. Ale opinie byly rozne i chcialbym sie sam przekonac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Prosze bardzo mowisz i masz http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...7,3373#plik3373 co prawda jeszcze nie sprawdzale tej gierki bo dopiero sciagam demko ale znjdziesz na tej stronce takze recenzje :lol: pozdrawiam :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Wielkie dzieki storm. A gral juz ktos w to???? Kiedy ukaze sie pelna wersja???? TOCA wykrzacza mi sie. I nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gra działa TYLKO z DirectX 8.1 i na DX9 NIE CHODZI- na 100% czytaj na gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jest juz patch ktory poprawia dzilanie gry (umozliwia je) z DX9. Ja z reszta i tak mam DX8.1 wiec sie nie martwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nie czytajcie tego szitu na gry.wp.pl - to naprawde zalosna amatorszczyzna... :x Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Gralem w demo TIR , niczym mnie ono nie zachwycilo... Kolejne arcade .. :( Ale moze wam sie spodoba ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mnie dzwięk wkurza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Podobno totalne arcade. Zatem nie warte ściągania, choć Toca Race Driver też zarcadowana, ale pewnie lepsze od tego wynalazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja poprostu chce sobie luzno pojezdzic. Zreszta na to przystana kolesie z podworka ktorzy nie lubia symulatorkow. A tak to po lanie troche posmigam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...