arturro_s Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam Wiadomosc do tych ktorzy maja zamiar kupic ta karte Posiadam tego GeForce 6600GT Galaxy (akualnie walniety i jest w serwisie) i jestem jedna z wielu osob(ok.10) ktore maja problemy z ta grafika, po ok 2 tygodniach karta strzela (czyt.wywala sie) i po resecie juz nie da rady wlaczyc 3D bo sypie artami(w 2D tj. windows wszystko dziala ok) . Ponoc wyszla wadliwa seria tych kart i nie wytrzymuja one taktowania rdzenia(fabrycznie ustawionego) - 525 Mhz. Nie jestem antyfanem Galaxy czy czyms w tym rodzaju , ale poprostu troche nerwow zjadlem i chce ich wam zaoszczedzic . Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez arturro_s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boko Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja swojego Galaxy mam od tygodnia i jak na razie wszycho ok.Zobaczymy co bedzie za tydzien ale oby nic :unsure: .Opisz dokladniej w jakich okolicznosciach ci sie wysypala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro_s Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Poprostu gralem w NFSU2 na max detalach i nagle ekran czarny no to reset a system sie zaladowal wszystko ladnie a jak wlaczylem znow NFSU2 albo 3dMarka2003 to juz wysypywala artami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boko Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) A to ze wyszla wadliwa seria to skad takie info posiadasz??W sumie nie wiem co o tym myslec bo moj galaxy (moj)ale wyglada inaczej od tego co podales linka i rozni sie taktowaniem 500/1000.Moze wlasnie galaxy sie zorientowalo i zmniejszylo taktowanie do 500 bo niewytrzymywaly. Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Boko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro_s Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Info posiadam od kolesia z innego forum ktoremu dwa razy wymieniali ta grafike a pozniej powiedzieli ze to zje%#$! seria i wymienili na grafe innej firmy . Ty masz wersje na AGP i z innym chlodzeniem wiec calkiem inna seria kart prawdopodobnie fabryka takze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boko Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) A probowales krecic swojego gf.Jesli tak to jakim programem, na jakich sterach no i na ile chodzil stabilnie?? Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Boko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro_s Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Krecic nie krecilem bo..... nie zdazylem :( Ale teraz mail'uje z sales@galaxytech.com i powiedzieli mi zebym sprobowal obnizyc taktowanie i zobaczyc czy dziala normalnie tylko ja tego nie mam jak zrobic bo komp w serwisie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek_losu Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Boko a prubowales podkrecac swojego galaxy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Co do tej karty - z PCI-E rzeczywiscie tak bylo z AGP jeszcze ani 1 reklamacji a sprzedalismy sporo tych 525/1050. Coz, "shit happens", i Intel potafi wypuscic zla serie prockow czy np. gigabyte plyt glownych (swego czasu co druga 7NF miala problemy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...