mate76 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Cześć, Parę osób przysłało do mnie pytania odnośnie zakupu Maze'a 2-2 z Danger Dena (www.dangerden.com) A zatem kupiłem go w Stanach za $60 + $6 za przesyłkę, razem jakieś 280zł po panującym wtedy kursie. Jeśli jesteście naprawdę zainteresowani to możecie dokonać wspólnego zakupu, bo koszt przesyłki "międzynarodowy" wynosi tylko $21 zamiast $6. Różnica niewielka. To są ceny: - Maze 2 (0 peltierów) - $42 - Maze 2-1 (0-1 peltiera) - $55 - Maze 2-2 (0-2 peltierów) -$60 - Maze 3 (0 peltierów) - $42 - Maze 3-1 (0-1 peltiera) - $55 Tam jest taka uwaga, że jeśli przesyłka będzie ważyć więcej 4 funty, albo będzie zawierać więcej niż 3 elementy będzie liczona drożej. Z zakupem z Polski nie ma problemów, bo akceptują nasze karty. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Maze 3 jest fajny, ale troche drogi... to przeciez 160 zlotych. blok z www.blokiwodne.prv.pl kosztuje 100-125... to spora roznica... zeby jeszcze ktos jakis tescik zapodal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Cytat Z zakupem z Polski nie ma problemów, bo akceptują nasze karty.No to zajebiscie - moze sie zdecyduje :-) Sa jacys chetni z W-wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Pik - po wakacjach na 100% moglbym kupowac, ale wczesniej nie bede mial kasy i czasu zeby sie tym bawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ja będę miał Maze'a 3-1 (albo 3-2 jak już będzie :) na początku czerwca. Widziałem już testy i wynika z nich, że Maze 3 jest lepszy od 2 o jakieś 2C. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Lepszy czy gorszy - wazne ze zajebiscie wyglada :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Cytat Ja będę miał Maze'a 3-1 (albo 3-2 jak już będzie :) na początku czerwca.Skladales juz zamowienie? Mozna sie dorzucic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 jakby co to pamietajcie o mnie tez bym sobie peltierka za stanow sprowadzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Nie, jeszcze nie składałem. W Stanach będę na początku czerwca. Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 heh moj imiennik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...