Cineeek25 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam.Mam lacze dialogu DSL 1MB.niestety od czasu kiedy je zalozylem mam czeste problemy glownie zrywanie polaczen internetowych :( czesto przy przegladaniu stron nie otwiera ich a za pare sekund juz bez problemu.najwiekszy problem niestety kiedy gram w sieci .czeste lost connect :( moze odpowiednie skonfigurowanie?jesli mial ktos podobny problem prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 proxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineeek25 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Sorka ale niewiem co to znaczy proxy :) lacze Dialog DSL 1mb.odpowiednik neostrady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 wpisz sobie w ustawieniach przegladarki (zakladka serwera proxy, poszukaj w kazdej jest innaczej) i gdzie tylko sie da taki oto adres : w3cache.dialog.net.pl (port: 8080) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineeek25 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie to nierozwiazuje mojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...