luks__pl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Hamm3r, nick Jezus jest tam samo normalnym nickiem jak twój. Weź pod uwagę, że dla wielu imie jezus NIC nie znaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Hamm3r, nick Jezus jest tam samo normalnym nickiem jak twój. Weź pod uwagę, że dla wielu imie jezus NIC nie znaczy. 1598478[/snapback] Dla innych za to znaczy BARDZO wiele Zresztą twój nick też jest obraźliwy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dla innych za to znaczy BARDZO wiele Zresztą twój nick też jest obraźliwy :wink: 1598647[/snapback] Zaraz ktoś powie, że twój avart jest zły :-P bo kojarzy się z piekłem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 :rotfl: :lol: przez te rządy SLD i Kwaśniewskiego ludzią przewraca sie w główkach (chyba nie uraziłem moim poglądami :lol: :rotfl: :lol: :mur: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 :rotfl: :lol: przez te rządy SLD i Kwaśniewskiego ludzią przewraca sie w główkach (chyba nie uraziłem moim poglądami :lol: :rotfl: :lol: :mur: ) 1598958[/snapback] do piekla szatanie!! :banana: poprostu co poniektorzy za duzo rydzyka sluchaja w radiu;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wszystko wyjasnione wiec kończe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...