owen Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam !!! Właśnie chcę zrobić formata i nie wiem jakie mam zostawić pliki w emule żeby nie stracić kredytów. Chcę sobie instalnac nowsza wersje emule bo ta mi cos zaczyna swirowac. Powiedzcie jakie pliki mam sobie zostawic ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zostaw cały katalog emule i nagraj na niego nowego emulaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zostaw cały katalog emule i nagraj na niego nowego emulaka :) 1592507[/snapback] Ale po co wystarczy tylko zrobić kopie całego katalogu config :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owen Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ok dzieki juz po formacie i emule chodzi jak nalezy.THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...