kosmo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam Planuje kupic sobie bojowki, zalezy mi na tym zeby byly wytrzymale, nie przecieraly sie itp. teraz pytanie: gdzie takie dostane (moga byc adresy sklepow w 3miescie :) albo marka, firma. Nie chce kupic jakiegos szaj*** pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) lol to forum schodzi na psy nie dlugo ludzie beda pytac gdzie dostana gume do rzucia :/ idz do sklepu i przymierz, poszukaj takich jakie ci sie beda podobac tu nikt tego za ciebie nie zrobi - normalnie paranoja, zeby juz pytac na forum gdzie mozna kupic spodnie dzizas ! Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez _ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 lol to forum schodzi na psy nie dlugo ludzie beda pytac gdzie dostana gume do zucia :/ idz do sklepu i przymierz, poszukaj takich jakie ci sie beda podobac tu nikt tego za ciebie nie zrobi - normalnie paranoja, zeby juz pytac na forum gdzie mozna kupic spodnie dzizas ! 1592583[/snapback] To jest off-topic - jak ci sie nie podoba to nie czytaj... zresztą uwazaj bo juz raz dostales bana na tym forum wiec admini chetnie dadzą ci kolejnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 pewnie ze pojde przymierze itp, ale w przymierzalni nie bede wiedzial czy sa wytrzymale itp, prosze o odpowiedz ludzi co sie znaja na tym, jakich firm unikac tak samo jak i polonez i mercedes to tez samochod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 wejdz na : www.rockmetalshop.pl tam w dziale spodnie, masz bojówek kilka rodzaji i to w całkiem spoko cenie, a radzę poszukać w mieście jakiegos Army Shopu, u mnie jest coś takiego i tam tez mozna kupic bojówki, kostki itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ja kupilem bojówki na targu... zadna firma poporstu noname. Spodnie sa praktycznie niezniszczalne, nigdzie sie nie przecieraja, zadnych dziór itp a nie oszczedzam ich ... jak spodnie sa wytrzymale to to widac, np jakos materialu itp ( oczywiscie mowie o kupnie w sklepie nie na necie ). Poprostu trzeba mierzyc i dopasować :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jak nie zależy Ci na cenie to kup Abercrombie & Fitch. Klasa sama w sobie ;-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a ja polecam wyprzedaze wojskowego mienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) www.bunkier.com polecam M65 obowiazkowa w kolorze "Olive Green" moze nie sa zbyt piekne ale rekordzisci po 10 lat w nich potrafia chodzic :) Ps. Z nowszych to BDU tylko tu trzeba byc czujnym bo smiecia mozna kupic. Ogolem chyba kazdy wojskowy ciuch a do takich zaliczam typowe i jedynie sluszne bojowki sa bardziej wytrzymale niz zwykle BGSy (Bojowe Gacie Sportowe :P ). Mozesz poszukac czegos z Bundeswehry bo ciuchy od szkopow tez milo wspominam :) Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Najlepiej z demobilu tak jak było wspominane. Mi 2 pary bojówek trzymały ok. 7 lat ;] I nadal trzymają z tym względem, że mi brzuch z nich wyrósł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 bojówki U.S. Army skołój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tylko kup oryginalne, a nie amerykanskie bdu made in oboz pracy przymusowej w Chinach poludniowo-wschodnich nr 32169 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 brat posiada >takie<, spodnie nie do zdarcia, bardzo wytrzymałe ale nie na wysoką temperaturę wody w pralce :wink:. po wypraniu w zbyt wysokiej trochę wyblakły. sam zamierzam kupić takie lub wzór >afganistan<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Za taka kase to juz oryginalne kupisz, a nie jakies syfne podroby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 pewnie sie zdecyduje na m-65 ;-) dzieki wszystkim za rady, przydaly sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Tylko kup oryginalne, a nie amerykanskie bdu made in oboz pracy przymusowej w Chinach poludniowo-wschodnich nr 32169 1594145[/snapback] spodnie do których podałem linki są szyte w Polsce... a wiecie może czy rozmiar XS jest mniejszy czy większy od zwykłego S? edit: zapomniałem o googlach.... :wink: już wszystko wiem Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 spodnie do których podałem linki są szyte w Polsce... a wiecie może czy rozmiar XS jest mniejszy czy większy od zwykłego S? edit: zapomniałem o googlach.... :wink: już wszystko wiem 1595377[/snapback] Nie szkodzi, co oryginal to oryginal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie żebyśmy robili to OT, ale że chińskie to nie znaczy, że złe. to nie są spodnie do wyjścia na miasto tylko dla wojska, więc jeśli robione w chinach to widocznie dla chińskiej armi (:P) i też są odpowiednio wytrzymałe... no chyba że jesteś fanem usa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie. To nie sa spodnie robione dla armii. To sa spodnie robione dla ludzi, ktorzy wola troche zaoszczedzic i miec towar znacznie gorszy jakosciowo. Co z tego, ze wygladaja tak samo, jak material jest inny, szwy sa inne, kroj tez moze sie nieco roznic. Amerykanskie spodnie byly tylko jako przyklad. Kup sobie oryginalne spodnie z wojska, a beda Ci dlugo i wiernie sluzyly. Jak nie chcesz sie wykosztowac to polecam brytyjskie - calkiem ladne i wytrzymale. Ja za nowe w lesnym kamuflazu na bajzlu (to znaczy na moto-weteran bazarze w Lodzi) po utargowaniu dalem 50 zl. Edit I jeszcze jedna rzecz. Wojskowe spodnie (amerykanskie sa tu wyjatkiem) maja rozmiar podany jako wzrost i obwod w pasie (w cm), brytyjskie maja tez podany obwod w posladkach. Dzieki temu latwiej dobrac. Dla mnie rozmiary typu S, M, L itd sa dobre do t-shirtow, a nie do spodni, bluz czy kurtek Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez turtles5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a ja polecam spodenki szwedzkiej armi mam takowe 5 latek i jeszce troszke w nich pochasam... a cenopwo bija na glowe amerykany i niemieckie wynalazki, nowe okolo 50-60zł, demobil okolo 20-30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Najlepiej z demobilu tak jak było wspominane. Mi 2 pary bojówek trzymały ok. 7 lat ;] I nadal trzymają z tym względem, że mi brzuch z nich wyrósł ;] 1593828[/snapback] Ah ten miesien piwny :blurp: Co do spodni, kupilem sobie teraz taki fajne, granatowe, rozjasnione na kolanach i tam gdzie piszczele :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mist Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Kupujcie tylko orginalne wojskowe,sa naprawde dobrej jakosci i wytrzymuja wieeele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...