kazbek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 http://allegro.pl/show_item.php?item=8496204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 oooyehhhh baby :D ja chce takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Co ja bym dal za takiego. Pewnie ze 178pln :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 oooyehhhh baby ja chce takiego.A ja takie dwa :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 robi wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Co ja bym dal za takiego. Pewnie ze 178plnJa 5 litroof woody jest ktos chetny :?: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A ja mam zwyklego Hunt Keya 400W ze zwyklym wiatraczkiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Polecany przez ATI i nVidia do nowych kart graficznych! (Radeon, GeForce, Matrox) czy ja jestem zacofany czy jak ??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Zapewne chodzi o to ze radeon 9700 ma dodatkowe zasilanie, tutaj bym szukal wyjasnienia sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 niedlugo gwiazdka :D :D :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 duzo rzeczy dalbym za takie cudo ja chce taki zasilacz :D bedzie mi sie teraz snil po nocach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Rzeczywiście niezły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ale wydawać 400zł na zasilacz to lekka przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Za 400 zl to bym go nie kupil chocby nawet byl platynowy. Juz bym wolam ENERMAXa z PC-Tuning.pl Z-EN1 Enermax 350W Idealny do systemów z procesorem Athlon. Dzięki podwyższonej wydajności w zakresie napięć 3,3-5 V zasilacz ten doskonale nadaje się do zastosowania w systemach z nowoczesnymi procesorami i wydajnymi kartami graficznymi. 383.00 PLN 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Za 400 pln :D Bez przesady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 fakt faktem ze niedalbym w zyciu za takie cos 4 stowy. Za to ma sie extra bude z zasilka 350 watt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Zasilacz super. Teraz mi taki niepotrzebny, ale z czasem się przyda. Zważywszy na procki 3<GHz i GFX/R9700. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja bym dał 4 stówy ale kupiłem już CODEGENA 400W(nie znałem się na zasilaczech) ale dobrze trzyma napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Polecany przez ATI i nVidia do nowych kart graficznych! (Radeon, GeForce, Matrox) czy ja jestem zacofany czy jak ??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: (A Parhelia to pies?!) Aaaa, już kumam gdzie błąd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja na swoim złomie 230 W nie mam żadnych problemów. I jeszcze kręcić się da i wszystkie napięcia stabilnie. I co mi z tych 400 W????!! Prawie mogę sie założyć, że po włożeniu Geforce FX do mojego sprzęta spoko by wszystko chodziło :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ale potworek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A tutaj link do wersji 520W :twisted: :twisted: http://www.ocia.net/reviews/520powermaxx/5...powermaxx.shtml Na co to kumu to nie wiem. Chyba tylko do serwerów wieloprocesorowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jednak cena mi nie pasuje <lol> ciotke zawyzona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 MAMA ........... :( ale niedlugo mikolaj nie no zartuje ;) TROCHE ZA DROGO!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hehe ale pomyslcie o rachunkach za prąd !!! (po seansach nocnych i sciaganiu filmow w nocy z DC lub KAZAA ) :) ja mam do tego podejscie EKONOMICZNE :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja przed wczoraj kupilem zasilacz BOXowy!! tak wlasnie boxowy kolor zloty 400W dwa wiatraki za... 115zl tak nie przeczytaliscie sie (parafraza nie przeslyszeliscie sie) jest to Q-tec 13023 w Bicie w Krakowie jest, co prawda wiatraki chodza na stale na 12V ale to nic bo go inaczje ustawie w obudowie i bedize mi wial na chlodnice :> napiecia trzyma niezke, przy pelnym obciazeniu procka napiecie spadlo o 0,01V czyli nic :-), napiecie 12V teraz jest 11.83V podczas wiekszego obciazenia np. dysk pracujacy dvd iczy CDrom automatycznie rosnie - sprawdzane miernikiem. wiec polecam za ta cene jest extra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...