MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nie wiem czy ten temat powinien byc tu, ale tu go dam. Jak cos to go przezuccie(moderatorzy). Mianowicie chodzi mi o to, ze nie wiem z kad wziac ten program. Z ftp tweak'a nie dziala, ze strony producenta tez nie. Nie wiem z kad, a chcialbym pomoc. Z gory THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 no, mi dziala: http://members.ud.com/download/gold/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Dzieki. PS. Tez jestes w teamie Tweak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 I jeszcze jedno. Co ja mam z tym zrobic po instalce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Kiedyś to miałem i może nawet dalej jestem w teamie tweaka, ale jakoś zapomniałem o tym po reinstalu systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 I jeszcze jedno. Co ja mam z tym zrobic po instalce???zainstalowac i liczyc 8) a jestem w innym team`ie w ktorym juz jestem dluuuuuzszy czas :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Mi dziala bez problemu... A co do teamu to oczywiscie jestem w tweaku... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A mi kompa wiesza. Nie wiem co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...