touchthis Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Pierwszy raz takie coś robie co na pewno widać. Nie jest to jakiś drastyczny mod - to tylko okno i troche farby to tu to tam. Jeszcze mi katody mieli wysłać tydzień temu ale jeszcze nie doszły.. [kolor uv] oto link do loga z pracy: ZOBACZ Sory za jakość ale już nie posiadam cyfrówki i było robione pseudo aparatem z komórki Okno wycięte wyżynarką 600 W z ostrzem bosha Krawędzie poprawione pilnikiem Plexi cięta również wyżynarką przyklejona na silikon przeźroczysty farba matowa czarna taśma papierowa Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez touchthis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 fajny tatuazyk + q3 :] I like it ;] jesli chodzi o mody pt "okienko i wentylatorek" jestes u mnie jak na razie na pierwszym miejscu :) good job ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
touchthis Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 fajny tatuazyk + q3 :] I like it ;] jesli chodzi o mody pt "okienko i wentylatorek" jestes u mnie jak na razie na pierwszym miejscu :) good job ;] 1592807[/snapback] wow :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Nom ładna buda spoko ci to wyszło. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Szkoda, ze zdjecia (pseudo zdjecia) sa jakosci ponizej krytycznej i trudno ocenic dokaldnie jakosc wykonania (bo o to autorowi zapewne chodzi), lecz znajac jego skromną osobę (a znamy siekilka dobrych lat) to wykonanie zapewne wzorowe. Tych rąk sie nie zapomina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Typowy modzik obudowy ;) Ale ma on w sobie to coś :D Moim zdaniem super ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhoeniX]- Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 proste modki sa najlepsiejsze w/g mnie ale wazne zeby tobie sie podobalo :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 touchthis: ile dales za ten kawalek plexi?gdzie ja kupiles?i czy mozna ja dostac w marketach budowlanych albo czyms takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) kordek - tematow gdzie znalezc plexi jest multum, wystarczy poszukac. Proponuje sie przejsc do najblizszego marketu budowlanego, powinni miec, ew. agencji reklamowej. Zreszta na jednym ze zdjec masz podany adres i strone www producenta :lol: A co do samego moda, to jest calkiem niezly ;] Nie za duzo bajerow, ot taki w sam raz. Troche mi nie pasuja odsloniete koszyki na dyski i napedy, ja bym je ukryl za blacha. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ...a to okienko ktore zrobilem w dwa dni, oczywiscie wewnatrz nic jeszcze nie jest zrobione tylko rzucone katody,jest to bardzo mala buda wiec ciezko cokolwiek tam zmiescic ale cos sie wymysli...... i jak moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 okno jak okno.. jedno od drugiego niczym się nie różni prócz kształtu i/lub wymiarów... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
touchthis Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 plexi kosztowała 12 zł w castoramie zakupiłem :] Buda w dużej rozdzielczości: TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...