killua Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wyglada ze jeszcze nie ma tej gieruchny tutaj , jeszcze jej nie mam ale juz jest na rynku(choc nie wiem czy polskim) No wiec mamy klimaty fallouta , tury , do 6 osoob w druzynie ,l grafika zupelnie jak w falloucie ;) no moze wiecej kolorow tu i owdzie , w oczekiwaniu na F3 mozna wiec pograc. http://www.gamespot.com/pc/rpg/metalheartr...ns.html?page=11 http://www.gamespot.com/pc/rpg/metalheartr...ens.html?page=4 http://www.gamespot.com/pc/rpg/metalheartr...ens.html?page=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Slyszalem o tym... lepiej sie zapowiada burzuazja: perla pustkowi... Wiele teraz kopi falloutow wychodzi, calkiem nie dawno byla tez jakas gra, ale nie pamietam nazwy. W sumei pograc mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Pewnie chodzi o Restricted Area ale to byl shit(przynajmniej demo) taka nudna lupanina diablowa tylko 10xwiecej przeciwnikow i postnuclear. A tu mamy turowke. Poza tym metal juz jest, a Burzuazja(wczesniej to sie chbya polish wastlands nazywalo jak sie nie myle) to jeszcze dluuuugo nie bedzie , bo robia juz dlugo i dalej niewiele jest. Poza tym B. wyrosla jakby nie spojrzec z falloutowego moda wiec na jego silniku ponoc calkiem zmienionym a moze nawet nowy napisali sam nei wiem. Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Polish Wastleand to jest mod do fallouta 2 stworzony przez polakow (a araczej tworzony), gdzie bedziemy mogli po polskich zmieach pochasac. Jak sie myle poprawic mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Od Burżuazji macie oddzielny temat (Pioorek znowu nie szukałeś przed założeniem tematu ;) ). Metal Heart zapowiada się ciekawie. Ocenimy jak wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Metal Heart zapowiada się ciekawie. Ocenimy jak wyjdzie :D 1593583[/snapback] taki sobie narazie mam mieszanie uczucia, grafika nie powala, upierdliwe jest bieganie 2 postaciami, do tego maja zalozone maskip-gaz a wyglad dalej taki sam, trzymany minigan przez postac wyglada jak jakis kij ;b i do tego gra zabugowana, brzydkie postacie. ps. tej grze do fallouta jest bardzo daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Dociagnalem w okolice lvl60 po czym padl mi HDD i uwolnil do tego gniota. Bardzo przecietna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Dociagnalem w okolice lvl60 po czym padl mi HDD i uwolnil do tego gniota. Bardzo przecietna gra. 1593868[/snapback] wiecej niz przecietna, teraz w timie mam muta z gitara, el mariaczi ;b! pewnie bedzie strzelal z gitary. nawet po zalozeniu kamizelki wyglad postaci sie nie zmienia, ta gra jest bardziej zacofana niz fallout :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No akurat motyw z gitarzysta jest fajny. Niestety takich smaczkow jest tam bardzo niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Kurde ...faqt..ubogosc wyziera zewszad(ch....grafika, denna muzyka , nie wiem jak gameplay bo nie wyszedlem poza 1 mape ;( )...ehhh a liczylem ze moze wreszcie cos choc na miare f1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Pomocy :D Zrobiłem zadanie dla VanDera (czy jakoś tak), mam znaleść pacjenta co uciekł z implantem dla doktorka ale nigdzie go niema i niewiem co dalej. PS: Gra jest przeciętna ale da się pograć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Outlander .... ten mutant co szuka ten hmm "lekarz" jest gdzies kolo BAR-u w Cresp ... (w kazdym badz razie jak go tam znalazlem) .... A ja niewiem jak przejsc przez te kraty w kanalach ... gdzie jest jakas spawarka czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Outlander .... ten mutant co szuka ten hmm "lekarz" jest gdzies kolo BAR-u w Cresp ... (w kazdym badz razie jak go tam znalazlem) .... A ja niewiem jak przejsc przez te kraty w kanalach ... gdzie jest jakas spawarka czy cos?Klucz do jednej kraty daje ogrodnik przy kościele, do drugiej Dan-cośtam (główny NPC w mieście), można się tam dostać też przez elektrownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Tak ale chodzi mi te kanaly co Kanalarz daje mi Drewniany Klucz ... I pozniej musze uzyc jakies spawarki a ja nigdy czegos takiego nie widzialem .... (chodzi mi o kraty w kanalach nie do kanalow) P.S. Zgodze sie z kims wczesniej ze okropnie zbugowana jest ta GRA ... Edytowane 7 Listopada 2005 przez DrastiC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...