Slayer Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mając tego bądź co bądź dosyć wydajnego procka, notuje obciażenie 100%.....z resztą i na każdym innym jest tak samo :? Winny jest program Kazaa Litle. Jest jakiś sposób, żeby odciażyć proca nie wyłanczając tego programu? I ktoś wie, co do cholery robi ten program, że tak katuje system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 nie masz przypadkiem wersji 2.0.2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Tez mam podobny problem z Kazaa Lite (2.0.0) tylko, gdy ludzie z zewnatrz sciagaja ode mnie. Co robie?? Po prostu Cancel Upload... I staram sie nie udostepniac popularnych plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Nie udostępnianie popularnych plików oznacza, że będziesz miał duuuużo wolniejszy transfer gdy sam będziesz ściągał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 kazaa 2.x ma nowa funkcje. dziala tak jak popularny program SETi tylko ze w znacznie wiekszym stopniu jak sam zauwazylem.... wiec razcej kazaa jest sama w sobie winna - nie wiem czy da sie ustalic max uzycie procka na dany program. to juz za duzo na mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 tesh to u siebie zauwazylem kazaa 2.x cholernie obciaza proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Tez mam podobny problem z Kazaa Lite (2.0.0) tylko, gdy ludzie z zewnatrz sciagaja ode mnie. Co robie?? Po prostu Cancel Upload... I staram sie nie udostepniac popularnych plikow. Nie ma sie czym chwalić.To tylko oznacza że jesteś grzybem!!!!!! :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 :lol: :lol: :lol: Kazaa :lol: :lol: :lol: dwa lata temu to moze sie i tego uzywalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 kaza tylko do mp3 chyba sie nadaje tyle fakeoof tam jest ze glowa mala. eMule to jest to nic niema leprzego do sciagania obrazow plyt itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 i co, ma ktos jakis pomysł na to zebya tak nie obciążała, bo na razie żadnych konkretów nikt nie napisał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 odinstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 sprobuj imesha - jest chyba do tej samej sieci co kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...