GrzesiekSi Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam pytanko, Otóż mam partycje na której jest kilka gier, mp3, i takich tam, i mam też młodsze rodzeństwo :angry:, które przesiaduje przed tym komputerem. Po kilku tajemniczych zniknięciach całych folderów postanowiłem w końcu coś z tym zrobić. No więc czy ktoś zna jakiś program przy pomocy którego mógłbym zabezpieczyć hasłem dostęp do tej partycji, ale tak aby gry, czy programy mogły na niej swobodnie korzystać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A czy ktoś zna takie funkcje NTFS'u jak uprawnienia dostępu do dysków/folderów/plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Contrast Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) A czy te dzieciaki korzystają z twojego konta czy mają swoje?? A poza tym jak wejdziesz we właściwości/udostępnianie (woluminu) to jest tam haczyk "uczyń ten folder prywatnym" Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Contrast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekSi Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 U mnie ta opcja "uczyń ten folder prywatnym" jest "zaciemniona", ciemnoszare napisy na szarym tle, jak to uaktywnić? Przeciaganie do tego folderu "dokumenty udostępnione" nic nie dalo. A na komputerze jest tylko jedno konto, tzn dwa, administrator i moje ale wszyscy korzystają z mojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...