berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jestescie brzydcy i niefajni. Malo mlodziezowi, za malo jezzy i cool... Nie wiem jak ja zylem tylko ja jestem mega super jo ziomkiem ktory ma racje i jest jedyny w swoim rodzaju, same wasze istnienie obraza mnie, wstydzcie sie ... oczywiscie teraznikt mnie nie zrozumie i bedziecie mi jezdzic, ale tak naprawde to tylko kwestia tego ze jestescie tacy niefajni.... sloma, SLOMA z butow wystaje, prymitywyzm, do garow i lopat bo ja wam jeden tak rozkazuje, sluchac sie mnie bo ja wiem lepiej i zawsze mam racje i te wasze smieszne poglady imiona nicki i co piszecie, to wszystko jest tylko wasza bezpodstawna walka o utrzymanie sie nad blotem ktore tworzycie wszystko, kazdy element waszej materii, cielesnosci i duszy mnie obraza, drazni i sprawia ze chce mi sie zygac, odejdzie precz z mojego swiata, tlenu nie marnujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Berkut tylko uważaj, to nie forum testowe. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 przepraszam, czy tu biją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie, gfaucą ;>... Mnie też od tych topiców rzygac sie che. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wreszcie ktoś podsumował jakoś sensownie... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Po przeczytaniu posta berkuta pomyslalem, ze to nie on napisal, tylko ktos mu na konto sie włamał i podszył sie pod niego... potem, ze to jednak on, tylko sie coś palił... dopiero zobaczylem ten topic i zrozumiałem.... Ja proponuje juz sobie darować. Przestać reagowac na takie zaczepki i prowokacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 berkut, nie wiem co Ty palisz, ale ja też to chcę. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 O czlowieku bez takiego wygladu nie mozesz.... to jest karta wstepu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 przeciez to prowokacja , hakier graham podpwędził konto berkutowi i teraz szaleje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jak się uczyłem w Mechaniaku, to mieliśmy również i spawalnię na warsztatach (chyba w drugiej klasie) i nie zauważyłem, żeby acetylen wywierał taki wpływ na człowieka. Także wydaje mi się, że jednak oprócz oparów spawalniczych musisz wdychać coś innego. :-P I dalej tego chcę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 pewnie jakis klej albo jakis inny rozpuszczalnik ma otwarty w garazu;) inchaluje sie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jestem na 125m.... kurde popatrzcie na te biedne ryby, one biedne musza sie tu dusic, wiecie co, dam im moja maske tlenowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 berkut, nie wiem co Ty palisz, ale ja też to chcę. :-P 1592936[/snapback] On nie pali..on Tnie metal i krzesa iskry..Kolejne wyzwanie Berkut-Garage wzywa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: berkut rzadzi;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Także wydaje mi się, że jednak oprócz oparów spawalniczych musisz wdychać coś innego. :-P I dalej tego chcę. :wink: 1592967[/snapback] To pewnie jeden z gazów uzywanych do chłodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ehh, ta trawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A ja jestem zdegustowany twoim zdegustowaniem [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 To pewnie jeden z gazów uzywanych do chłodzenia :D 1593179[/snapback] ehh, ta trawka 1593402[/snapback] :blink: nawet nie wnikam ile wynoszą miesieczne koszty chłodzenia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 berkut co paliłeś przed napisaniem posta?? Nie rób tego więcej bo to cię zabije!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 chyba ze wyslesz kazdemu to samo i wszyscy zrajani beda czytac temat.... :twisted: nawet hardcorowy pomysl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Temat o degustowaniu to chyba na Kulinaria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Berkut przestan palic ta gume, bo juz tracisz swiadomosc... ;] Gdyby kto inny zalozyl taki temat, chyba dostalby %, masz szczescie, ze Ty to Ty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 po prostu wkurza mnie to co sie dzieje na forum nic nie jaralem by takie rzeczy wymyslec, ale boje sie co by bylo gdybym jaral ;] ide spac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A według mnie berkut sie przymierza do realityshow "jestem jaki jestem 2" i zaraz pokaże swoją twarz... A tak naprawde to wreszcie pokazał swoje oblicze przeżarte przez ciemną strone mocy- nawet mske ma jak jakiś sapiący Lord V :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ...i lightsaber jak odpali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 berkut, nie wiem co Ty palisz, ale ja też to chcę. :-P 1592936[/snapback] Lisek ma do mnie numer, weź od niego :P Załatwie Ci co trzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 hehe też chcę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...