piko000 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Podajcie mi nazwe jakiegos dobrego sklepu gdzie moge znalesc obudowy (tanie) i z duzymi oknami. Potrzebuje tez "takie coś" na molexa żeby "za sprawa czarodziejskiej mocy stal sie okragly" :lol: (chyba zrozumiecie o co mi chodzi :wink: :P Oraz cos do ochlodzenia dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 chybanie rozumiem o co ci chodzi.... jak obudowy to polecam chiefteca wiec www.chieftec.pl a rtam masz link www.angela.pl eeeh :mur: dokladniej o co chodzi chłopie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 polecam te linki od @kszonek a z tym na molexa to jakos nie za bardzo rozumiem(y), wyraz sie jasniej do ochlodzenia swojego sysku powinienes znalesc cos w angeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 No mwszystko w angeli i to z molexami chyba tez, ale nie jestem pewien czydobrze rozumiem. moze jeszcze nie wieszco to jest molex i to wszystko wyjasni. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no boze chodzi mi o to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja na tych fotach nic nie widze,ale podejrzewam ze chodzi o te molexy z łatwiejszym wyciagniem co montuja w nowych zasilaczach..... Po za tym na trzevccim zdjeciu rozpoznaje zasilanie sata, a to nie molex... na pierwszym jest zarys wtyczki atx, a totez nie molex.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 zdjecia wzialem z allegro z aukcji zasilacza Thermaltaka :P teraz zdjecie wyrazne ? :D chodzi o to zeby te kable byly polaczone w jedna za pomoca jakiejs nasadki czy cos :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Może chodzi Ci o oploty na kable :?: http://www.4max.pl/default.asp?g=136&gg=131&produkt=1624 http://www.4max.pl/pgrupa.asp?gg=131&g=136 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no nareszcie :P a co do tego swiatla UV to czasem nie trzeba jeszcze czegos zrobic dodatkowego? ja gdzies czytalem ze zeby to swiecilo trzeba wnetrze budy pomalowac jakims bezbarwnym specjalnym lakierem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) CZOWIEKU TO SA ZWYCZAJNE MOLEXY I NIEWIEM O CO CI CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzizas........... wiesz co to molex? wiesz jak wyglada? yyyyyyyyyy *EDIT* Jak tu sa oploty to ja slepy jestem..... A zeby oploty swieciły w uv potzebujesz zrodło UV - diody, katoda... Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 tu nie ma oplotow :wink: przeciez szukalem ich, a taki zwykly neonik z allegro zda egzamin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jezeli neonik jest UV tak,ale nie oczekuj ze beda sie ostro swiecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) kszonek - czy Ty jesteś normalny? przecież on napisał "no nareszcie icon_razz.gif" do posta Grimlock-a a nie do Twojego :mur: piko000 -> jeśli kupisz oploty uv to po rzuceniu światła uv z katody będą świecić bardzo jasno w przeciwieństwie do tego co kszonek wypisuje... Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Może ten topic przyda Ci się do zmodowania zasiłki: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=90045&hl= Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...