Skocz do zawartości
marco

Modem do Neostrady/InternetDSL - jaki macie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w Poznaniu mam DSL u Echostar 256 chodzi extra na 90% zdaraja sie jakeis tam zmiany ip i te sprawy. ale do rzecz modem to:

Thomson TCM 280 - Ma zajebista funkcje pokazuje mi czy mam poczte zanim wejde do windy jak mam to miga tak a specjalna dioda Mail:D fajny nr:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Poznaniu mam DSL u Echostar 256 chodzi extra na 90% zdaraja sie jakeis tam zmiany ip i te sprawy. ale do rzecz modem to:

Thomson TCM 280 -  Ma zajebista funkcje pokazuje mi czy mam poczte zanim wejde do windy jak mam to miga tak a specjalna dioda Mail:D fajny nr:)

8O Przecież Echostar to telewizja kablowa więc dostarczają internet przez kablówkę, a to jest inna technologia niż DSL. Mylę się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thomson TCM 280 -  Ma zajebista funkcje pokazuje mi czy mam poczte zanim wejde do windy jak mam to miga tak a specjalna dioda Mail:D fajny nr:)

8O Przecież Echostar to telewizja kablowa więc dostarczają internet przez kablówkę, a to jest inna technologia niż DSL. Mylę się?

to nie jest dial up, to jest jak po lanie zrobione wtedy, tez mam ten modem w innej lokacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno kazdego zainteresuje legalne łącze 1.5 mbit na jednego usera za 40 zł.Więc mam nadzieje że nie ośmieszycie sie mówiąc że to 1.5 mbit w sieci.Z wypowiedzi wynika że jeden kolega ma 1.5 mbit i drugi ma 1.5 mibt za 40 zł każde (tak wynika z ich podniety)..więc słuchamy z ciekawościa jakie to łącza...tylko podajcie providera i nie osmieszcie sie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...