perkens Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jak włączam komputer to pojawia mi sie okienko z jakimś błedem outpostupdate a to samo zassało mi sie z neta nawet tego nie instalowałem, nie moge tego usunąć, pisze że "odmowa odstępu", zgrał mi sie w systemie na C i przez to jeszcze Scan Disc mi nie działa i strona główna w Explorerze sie zmienia na jakąś wyszukiwarke prosze pomóżcie bardzo ważne p.s. mój antywir to Avast i dziś o 20.20 przeatakwoały mnie konie trojańskie, pewnie to ma z tym związek HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 format c: twoim przyjacielem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=148400&hl= - nie szło tego tutaj napisać ? Musiałeś specjanie nowy temat zakładać ? N00b :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jak masz jakies trojany to odpal wnde w awaryjnym - potem regedit i wywal z runa wszystko co zbedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A nie masz czasem Outpost Firewalla ? :D Bo mi to z nazwy wygląda jak moduł aktualizujący w/w :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Format C nie musiałbyć koeniczny. wystarczyło uruchomienie Antywira NOD32 i znalazł 18 samych trojanów i 17 usunął. Okienko już mi sie nie pojawia ale chyba ten 1 trojan co nie chce sie usunąć jest odpowiedzialny za to że strona startowa u mnie jest jakąś wyszukiwarką i nazywa się about blank. Dziwne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 buahaha, no rzeczywisci top musi byc jakis trojan :P a nie laska w ie ustawic w opcjach internetowych inna stornke startowa... bo about blank to = nic ... pusta strona... a moze ustaic sam zupenie co innego... to mnic trudnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 hehe właśnie to jest trudne bo zawsze gdy wezme zmienia na www.onet.pl i wezme zastosuj to potem sie znów zmienia na te about blank :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 przeskanuj kompa Ad-Aware'm, do ściągnięcia tu: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Person...tml?tag=lst-0-2 dla pewności możesz jeszcze Spy Sweeper'em http://www.download.com/Webroot-Spy-Sweepe...4-10405877.html Pozatym zmień przeglądarkę na Fire Fox'a lub Operę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...