Rolex Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Chciałem podkręcić karte(Radeona9550 GigaByte) a tu co? niespodzianka. Włączyłem Rive Tuner bawie się tam a potem włączyłem V-tunera. Wynik: Core:1728MHz Mem:3456MHz Czy to możliwe:D?!! Teraz cały czas pokazuje głupoty. Co jest przyczyną?? Gdyby to było prawdziwe taktowanie, to byłbym happy ale niestety tak sie nieda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zły dział jak na opisywany przez ciebie problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ja myślę że to są prawdziwe taktowania Gratuluję super zakupu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ja myślę że to są prawdziwe taktowania Gratuluję super zakupu :wink: 1593503[/snapback] hahaha zgadzam sie z tym panem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zły dział jak na opisywany przez ciebie problem... 1593450[/snapback] eee czemu? taki przyrost Mhz to niezły wyczyn, zwazywszy na to że nie ma założonego v moda :D [; przeinstaluj stery/zmień [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 NIe ciesz się twoja karta na pewno na takich taktowaniach nie chodzi a jakby chodziła to w parę sekund i było by po niej. To zapewne jakiś błąd programu albo coś w tym stylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 eee czemu? taki przyrost Mhz to niezły wyczyn, zwazywszy na to że nie ma założonego v moda :D [; przeinstaluj stery/zmień [; 1593612[/snapback] bo powinien to zamiescic w kartach graficznych powinno pomoc a co Ci pokazuja inne programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 grrrrrrr Juz nic nawet nie powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sorka za zły dział - spałem już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Oczywiscie ze zły dzial! Powinno byc w ekstremalnym :lol: ..... Zmiana sterow pomogła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Pare resetów kompa i teraz normal. a jak zaczynam kręcić to znowu, efektów zero a MHz rośnie do wspomnianych wyżej wartości :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 bo powinien to zamiescic w kartach graficznych powinno pomoc a co Ci pokazuja inne programy? 1593682[/snapback] ooooo 0o a ja myślałem że to extremalne podkręcanie :mur: pomyliło mi sie coś albo cos źle u mnie wyświetla :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...