sulek7 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 W windowsie jest wszystko ok, ale gdy wlacze gre to pogram 5-10 min i mam Freeza, zwieche nie do odwieszenia, czasem komp sie restartuje.. Mam Gf 6600GT, Epox 8rda+, Barton 2500+, 1024 DDR, Zasilka to Modecom 300GTF.. Poradzcie mi cos prosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 moze zasilka nie wyrabia ?? Sproboj to sprawdzic na innym kompie, lub pozycz od kogos mocniejszy zasilacz bo np. moja stara 250w spalila sie przy radeonie 9800se 128bit :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie wiem tak trudno uzyc opcji SEARCH?? ehhh... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=141999&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wymiatacz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie wiem tak trudno uzyc opcji SEARCH?? ehhh... 1593613[/snapback] TAK, TRUDNO ZWŁASZCZA JEŚLI C.H.U.J.S.T.W.O. NIE DZIAŁA :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 sprobuj moze np. poodłaczac niepotrzebne napedy,jesli masz podkręconego procka to odkręć, obniż taktowanie grafy (mocno) i jesli nie bedziesz miec juz freezów to mozliwości są : zasilacz lub zagorąco wpace i grafa sie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek7 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 obnizylem taktowanie GPU z 500 do 400 i niemam zwiech... Co mam zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 srać i drobić :P joke... a tak na serio to z chłodzeniem pokombinuj. Pzdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...