bleys Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. Mam problem kupilem dziwczynie dysk taki jak w temacie I tu pojawil sie problem po zainstalowaniu windowsa ME(wiem wiem, shit ale najlepiej chodzil na starym dysku] widac ze chodzi wolniej system, filmy sie zacinaja, zainstalowane sa sterowniki od plyty glownej, karty graficznej, najnowesze kodeki, directx, dma wlaczone, dysk na 1# master, kabel 80 zylowy. Na windowsie XP wcale nie lepiej, wrecz przeciwnie. Komp celeron 667 128MB ram. Plyta ma kontroler ata66 sciagnalem wiec hutil i zmienilem dysk z ata 100[taki jest domysliny] na 66 i bez zmian. Ktos ma moze jakies pomysly? z gory dzieki. pozdrawiam. Rafał Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Taśma od dysku ok :>? Kondensatory na płycie ok ?:> Wiatrak na procu chodzi :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Taśma od dysku ok :>? Kondensatory na płycie ok ?:> Wiatrak na procu chodzi :>? 1593684[/snapback] Hm, tasma ok, probowalem inne, nawet kupilem nowa. wentylator na procku ok. Kondensatory hm! sprawdze jak bedze dzis u niej. dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sprawdz czy trojana nie masz ja ostatnio miałem takie jajca Ie nie chodziło filmy cieły dzwiek też myszka nawet :o Jeszcze muzyczna powodowała jajca (zintegrowana VIA ) A sprzet to : D850 Na schutle AK32. Jak stery do muzy masz WDM to moze to być też przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sprawdz czy trojana nie masz ja ostatnio miałem takie jajca Ie nie chodziło filmy cieły dzwiek też myszka nawet :o Jeszcze muzyczna powodowała jajca (zintegrowana VIA ) A sprzet to : D850 Na schutle AK32. Jak stery do muzy masz WDM to moze to być też przyczyna. 1593973[/snapback] System czysty. jezeli chodzi karte dzwiekowa to SB Live na to mam standardowe sterowniki z windowsa XP, tez myslalem o tym zeby z nimi pokombinowac. A na Windowsie ME sa normalne sterowniki. Hm.. Trzeba bedzie wiec pokombinowac jutro :) Ewentualnie ktos ma jeszcze jakies propozycje? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...