Kanghoy Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Help.... wchodze do winy a tu mi skubaniec wykrywa mojago SB Live! 5.1 na poasku koło zegaka jako WDM i po tym nastepuje zwiecha kompa ;( . Wyjąłem karte i zauważyłem na tych zółtych metalikach które są wkładane do pci ;p głupio to określiłem... poprostu na tym co wchodzi do portu takie lekkie zarysowania.... czy to może być tym spowodowane, czy tak ma być? HELP me!!! Paragonu znaleźć nie moge ;(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 nikt nie pomorze ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 przczysc zlacze karty alkoholem, wsadz do slotu i pokiwaj, u mnie dziala jak live marudzi bo p. nim ruszylem podczas pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...