malacz88 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Podkręcam sobie dzisiaj mojego nowo kupionego winfasta6800 aż tu dochodze sobie do 825 mhz na pamiątkach i riva tuner wywala mi taki komunikat The driver failed to pass internal test with the clock frequencies and try again. Dziwi mnie to troche bo na 820 zero artów. Czy to już wszystko co moge wycisnąć z moich pamiątek?? BTW używałem szukajki ale nie bardzo nawet wiem pod jakim hasłem tego szukać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) a innym programem nie testowales np. powerstrip ? zobacz powinno pomoc Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Znajomy miał identyczny problem, uzyl innego programu i bylo ok . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...