Fazi187 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Poprzednia moja stronka (www.fazi.dog.pl) została uznana za zbyt jasną no i nie działała na niczym poza IE.. :) Oto co spłodziłem dzisiaj www.fazi.info Postawiłem na prostotę i estetykę, ta za jasna na pewno nie jest :) i działa na Firefoxie (do którego jednak się przekonałem i nie żałuję). Na Operze jest taki zonk, że nie wiem skąd pojawia się lewy margines chociaż jest <body style="margin-top: 0px; margin-left: 0px;"> Co z tym zrobić? Jakieś uwagi, propozycje? Pozdrawiam. Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Fazi187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Poprzednia moja stronka (1593545[/snapback]Działała... niektóre linki z menu działały po poprawkach, widocznie nie wszystkie poprawiłeś. Dla mnie za jasna nie była. Ale ciemne strony mniej zużywają luminofor na monitorach crt :D (zawsze to jakaś wymówka ;) ) Oto co spłodziłem dzisiaj 1593545[/snapback]Fajne. Dobrze że się do ff przekonałeś. Ja z kolei rozgryzam zawiłości interpretacyjne opery. FF już wiem jak działa :D Na Operze jest taki zonk, że nie wiem skąd pojawia się lewy margines chociaż jest <body style="margin-top: 0px; margin-left: 0px;"> Co z tym zrobić? 1593545[/snapback] Na przykład to: ... ...bla bla... <style> ...bla bla... #glowna{ position: absolute; left: 0px; border: none; } ...bla bla... </style> ...bla bla... <body> <div id="glowna"> bla bla... (treść strony) </div> </body> ...bla... Pozdrawiam, (\|/) Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nom podoba mi się ta stronka , fajnie ci to wyszło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi187 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ...bla bla... #glowna{ position: absolute; left: 0px; border: none; } ...bla bla... Dzięki, pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nie ma sprawy :) Życzę powodzenia w dalszej produkcji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaglyAtakPorzeczkowcow Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Stronka ladna, tylko wrzuc kod w znaczniki <CENTER> </CENTER> , lepiej by sie ogladalo jak strona byla by wycentrowana, a tak wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...