finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam problem bo sprawdziłem już 5 przepisów z netu i za karzdym razem nie były takie jak powinny ma ktoś z was sprawdzony ? bo mam dosyć eksperymentów. Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez finalcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A od czego jest dzial kulinaria?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 można prośić o przeniesienie nie zauwarzyłem tego forum schowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Moja matka robi ciasto jak na naleśniki. Zawsze dobre gofry wychodza. Jak chcesz bardziej puszyste to troche proszku do pieczenia dodaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 potwierdzam tak jak naleśniki + troszkę proszku i nic więcej nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 tak jak na;lesniki ? to wtedy nie a gofry tylko lesniki juz ja za goframi nie przepadalem bo nie cierpie bitej smietany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 to trzeba bylo smarowac je dzemem? (albo niczym?) :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 -Dmęwbobry, poproszę gofera z dżemerem... -Nima, ino cukier jest -To wezmę gofera z cukerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) -Dmęwbobry, poproszę gofera z dżemerem... -Nima, ino cukier jest -To wezmę gofera z cukerem 4,50 PLN poprosze ;) Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Maker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 -Dmęwbobry, poproszę gofera z dżemerem... -Nima, ino cukier jest -To wezmę gofera z cukerem 4,50 PLN poprosze ;) 1598650[/snapback] Dfękujem, odrobę w polu... BTW. Przez forum "Kulinaria" tylko przytyje - co widzę jakąś fotkę to jeść mi się chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 4,50 PLN poprosze ;) 1598650[/snapback] Dfękujem, odrobę w polu... BTW. Przez forum "Kulinaria" tylko przytyje - co widzę jakąś fotkę to jeść mi się chce... 1598810[/snapback] za sztery pińćesiont to ja mam fypasioneko kebaba od turka z łostrym sosem bijacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...