wampir Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ilu z was ma ten problem , tylko przyznac sie ?:) Ja musialem sie niezle naprosic zeby poczytac sobie Tweaka, benchmarka, in4, twoje itp ktore sa uwazane przez moja dziewczyne za "glupie stronki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hehs... ja ni mam panienki koputerowiczki ale znam rozne typy. niektore pewnie pisza tu wiecej niz duzo facetow :D jak dobrze pogadasz to cie dopusci tylko bez przegiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Co dokładnie masz na myśli? Twoja dziewczyna ma kompa i chodzisz do niej, żeby poczytać Tweaka itp. ? Bo jak masz kompa u siebie, to w czym problem - musisz pytać dziewczyne o pozwolenie, jak chcesz cos oglądac strony na swoim kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja nie mam tera takich problemów, bo od jakiegoś czasu jestem sam :( BTW Ciekawe czy na naszym forum są użytkowniczki płuci pięknej?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja nie mam tera takich problemów, bo od jakiegoś czasu jestem sam :( BTW Ciekawe czy na naszym forum są użytkowniczki płuci pięknej?? :D Jeśli są, to się chyba do tego nie przyznają. :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja nie mam tego problemu :) moja "kolezanka" jedynie w simsy zwierzaki pogrywa :) no i czasami pogada ze mna przez gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A jestem na razie jestem sam i nikogo nie pytam jakie strony ogladac mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja nie mam tera takich problemów, bo od jakiegoś czasu jestem sam :( BTW Ciekawe czy na naszym forum są użytkowniczki płuci pięknej?? :D Jeśli są, to się chyba do tego nie przyznają. :?: :cry: Jedna jest napewno Weronica? czy jakos tak. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Rzeczywiście, sprawdzałem i jest!! a to ewenement!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 zarejestrowala sie przez przypadek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...