Kemp40 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam maly problem.Kupilem kilka dni temu 1 GB RAM ddr2 533 Kingston w dwoch kosciach.Niby wszystko w porzadku ,ale gdy uruchomilem np.AIDA 32 czy Si Soft. Sandra 2005 te programy pokazaly mi informacje ze kosci sa firmy samsung.teraz pytanie bo jestem w tym zielony.Czy zostalem oszukany czy moze tak powinno byc.Niby naklejki kingstona na kosciach sa.Podam jeszcze pelna nazwe wykrytych pamieci w AIDA 32 - Samsung M3 78t6553cz3-cd5. Dziekuje z gory za pomoc i odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam maly problem.Kupilem kilka dni temu 1 GB RAM ddr2 533 Kingston w dwoch kosciach.Niby wszystko w porzadku ,ale gdy uruchomilem np.AIDA 32 czy Si Soft. Sandra 2005 te programy pokazaly mi informacje ze kosci sa firmy samsung.teraz pytanie bo jestem w tym zielony.Czy zostalem oszukany czy moze tak powinno byc.Niby naklejki kingstona na kosciach sa.Podam jeszcze pelna nazwe wykrytych pamieci w AIDA 32 - Samsung M3 78t6553cz3-cd5. Dziekuje z gory za pomoc i odpowiedz. 1593993[/snapback] Nie zostałeś oszukany, Kingston korzysta z gotowych elementów i Ty trafiłeś na kości oparte ma pamięciach (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa..) Samsung’a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zobacz co jest napisane takimi brązowymi literkami na czarnych kościach, Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemp40 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Na kosciach jest napisane sec 5292C05 i ponizej K4t51083QC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemp40 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 I znalazlem jeszcze cos.Na waskiej stronie pamieci-calego ukladu jest napisane Samsung drobnymi literkami.To w koncu Kingston czy samsung? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) nie pisz post pod postem tyloko edytuj poprzedniego , kingston to firma produkujaca pamieci ale jako producent ma prawo kozystac z polwyrobow innych firm przy twozeniu swoich pamieci , tak wlasnie w twym przypadku kingston zakupil troche chipow Samsunga do produkcij modulow pamieci i tak oto masz pamieci Kingstona na chipach Samsunga , proste jak swinski ogon ... Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemp40 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie pisz post pod postem tyloko edytuj poprzedniego , kingston to firma produkujaca pamieci ale jako producent ma prawo kozystac z polwyrobow innych firm przy twozeniu swoich pamieci , tak wlasnie w twym przypadku kingston zakupil troche chipow Samsunga do produkcij modulow pamieci i tak oto masz pamieci Kingstona na chipach Samsunga , proste jak swinski ogon ... 1595088[/snapback] Dzieki bardzo za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...