Baracuda Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam 60 GB :) i leci tak c: WIN 2000ME 5GB Normalka d: GRY 25GB Brak mi słów :) e: Programy 10GB Grafa , testy ,przeglądarki , muzyczne itp. f: MUZA FILMY10GB nie trzeba wyjasniać g: Zassane 6GB (Foldery OD : KaZaA , Flasget , DC itp..) h: Write CDR 4GB ( To jest najlepszy sposób na nagranie se płytki , Sciągnięte Gry Programy muza itp...... A tak wogóle zrób se partycje jak uważasz jak ci najlepiej służyła tak że byś się nie pogubił gdzie co masz :) No to tyle Wedle mnie możesz se podzielić na 80 każdy po GIGUSIE i też bedzie GIT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wszystko na NTFS:) no to niezle musi mielic ntfs strasznie zwalnia że co zwalnia ? na ntfsie jest szybsze wyszukiwanie plików "System Volume Information" (taki katalog) to jest usługa indexowania. poza tym ntfs jest bezpieczniejszy. mam 80 GB 5 sys - winXP prof 5 sys - solaris 8 50 gry, filmy, mp3 15 programy itp 3 temp (śmieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam 60 GB :) i leci tak c: WIN 2000ME 5GB Normalka d: GRY 25GB Brak mi słów :) e: Programy 10GB Grafa , testy ,przeglądarki , muzyczne itp. f: MUZA FILMY10GB nie trzeba wyjasniać g: Zassane 6GB (Foldery OD : KaZaA , Flasget , DC itp..) h: Write CDR 4GB ( To jest najlepszy sposób na nagranie se płytki , Sciągnięte Gry Programy muza itp...... A tak wogóle zrób se partycje jak uważasz jak ci najlepiej służyła tak że byś się nie pogubił gdzie co masz :) No to tyle Wedle mnie możesz se podzielić na 80 każdy po GIGUSIE i też bedzie GIT :) co to jest Win 2000ME PL ??? 8O 8O 8O a może jeszcze win98NT professional pl ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ty a co to jest Warsrawa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ty a co to jest Warsrawa ? :) To jest takie posrane miasto w którym mieszkam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja bym dal tylko dwie: system - powiedzmy 8GB i reszta na soft, filmy itp Podzial na katalogi jest elastyczniejszy niz na partycje a zawsze jak probowalem sobie robic oddzielne partycje na rozne rzeczy to sie potem okazywalo, ze np filmow mialem mniej, a mp3 juz sie nie mieszcza w swojej przegrodce. Co najwyzej dodalbym jedna (nieduza) partycje gdybym myslal o jakims ghostowaniu systemu. wpełni się zgadzam 2 partycje więcej to tylko zamieszanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...