gonzo911 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam. Przeglądałem sobie dziś allegro w poszukiwaniu BIX2 i znalazłem to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59962474 Jestem ciekaw którego to forumowicza:P i w ogóle co o tym myślicie. PS: jeżeli temat się już pojawił o tym to proszę o usunięcie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hehe, ze ktos to sprzedaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam. Przeglądałem sobie dziś allegro w poszukiwaniu BIX2 i znalazłem to: 1594152[/snapback] no przeciez ze to Piotresa z naszego forum. Przedstawial swoje osiagniecia w ekstremalnym podkrecaniu - chlodzenie freonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 i dał ogłoszenie w dziale sprzedam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 kruca toć widzisz na allegro że piotres :] to jeden z naszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 hehe no fakt, mam troche powolny mózg:P trzeba by go FC zmroźić i max o/c:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jak myslicie za ile pojdzie ostatecznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hehe wasz chlop ... za 800 zl ma pojsc ...taniej sie nie da :D pozdro 4 all piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 he no to mamy dopiero polowe tej sumy .. :) jeszcze troszke brakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 he no to mamy dopiero polowe tej sumy .. :) jeszcze troszke brakuje :) 1594700[/snapback] Na allegro włogole ostatnio cos ciezko sprzedac (drogo) tyczy sie to chłodzenia wodnego jakis 6miechow temu bloczki szły o jakies 50zł wiecej niz teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Na allegro włogole ostatnio cos ciezko sprzedac (drogo) tyczy sie to chłodzenia wodnego jakis 6miechow temu bloczki szły o jakies 50zł wiecej niz teraz 1594706[/snapback] To samo zauważyłem na chłodnicach, wczesniej kadetty (zwykłe nie żadne lustra) szły po 60-70 zł a teraz ceny w granicach 40zł oscylują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) I pojawiła się też PROMETA (już jej druga wystawka :D ) Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) 800zl za ten agregat bardzo fajna oferta, niektorzy zestawy WC skladaja w tej cenie ;> ps. piotres moglbys dopisac o glosnosci kompresora, jego poborze mocy itp itd Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez gaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 800zl za ten agregat bardzo fajna oferta, niektorzy zestawy WC skladaja w tej cenie ;> ps. piotres moglbys dopisac o glosnosci kompresora, jego poborze mocy itp itd 1595134[/snapback] Nie dopisze o glosnosci bo to indywidulana sprawa kazdego :? ...dla mnie ten agregat jst cichy :D . Moc silnika kompresora 144W - wiec pewno i pobor mocy tez taki :) . pozdrawiam Piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nie dopisze o glosnosci bo to indywidulana sprawa kazdego :? ...dla mnie ten agregat jst cichy :D . Moc silnika kompresora 144W - wiec pewno i pobor mocy tez taki :) . pozdrawiam Piotres 1595745[/snapback] Hmm mowisz o mocy chlodniczej czy o poborze pradu ???? czy o czyms innym, bo to jest roznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Pewnie o poborze.. ale oprocz tych 144 trzeba doliczyc skraplacz itp... ale wiekszosc poboru to raczej ten kompresor =) (tylko czy moc na nim napisana to moc uzyteczna czy pobierana? :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ale sie rzuciliscie panowie na ta prometeie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 I pojawiła się też 1595131[/snapback]Zakupił bym ale teraz nie mam $ <_< Była by w sam raz na NB :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...